Tavaly mindenki traktort, Simson motort vagy lovat akart a netről

Meglepő top 10-es listát tett közzé a Jófogás.hu internetes hirdetési oldal 2013-as keresési statisztikáik alapján. A 10. helyen például a ló szerepel, és ez még csak az első meglepetés. Segítünk, a következő 9 sem mind kütyü, nem is vadi új holmik, és még csak nem is olyanok, amik minden háztartásban előfordulnának. Kattintson, eláruljuk a többit!

A 2013-as keresési listát ugyanis nem más uralta, mint a '80-as, '90-es évek slágermotorja, a Simson, ami iránt több mint kétszer annyian érdeklődtek, mint a BMW iránt, ami az autómárkák közötti versenyt vezeti. Ezen a listán egyébként jó helyen végzett az Opel és a Suzuki, sőt a Lada is.

shutterstock 104843696

Az összesített listán négymillió kereséssel a kerékpár a második, egy hajszállal előzi meg a babakocsit. A meglepő dolgoknak még nincs vége, ugyanis a negyedik helyen az MTZ traktor szerepel, amire 3,3 milliószor kerestek rá, de okkal, mert a kínálat is hatalmas - szóval, ha eddig nem tudta hol keressen traktort (nem is feltétlen MTZ-t, a többi is kapós volt ugyanis), akkor most már megnyugodhat.

A hatodik helyen már kicsit populárisabb tömegcikk szerepel, sokan akartak olcsón jó laptophoz jutni, de karácsony előtt a tablet és a játékkonzolok iránti kereslet is megugrott. A kanapé, szekrénysor vagy autó nem igazán meglepő, de a Top 10 versenybe bekerült lovakat és traktorokat, na, ezeket nem nagyon tudjuk hova tenni.

A teljes Top 10-es lista pedig a következő: 

  1. Simson
  2. Kerékpár
  3. Babakocsi
  4. MTZ
  5. Traktor
  6. Laptop
  7. Kanapé
  8. Szekrénysor
  9. BMW
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek