LÁJFHEKK

Ma óriási kedvezményekkel és akciókkal vásárolhat a neten

2013. november 8., péntek 15:31

Ma van a Dotcommerce Day, azaz az Internetes Vásárlás Napja, melynek kapcsán itthon 2011-ben indult mozgalom. Célja, hogy az emberekkel megismertessék és megszerettessék az online vásárlást, felhívják figyelmüket az előnyökre, kedvezményekre és a tudatos vásárlásra, valamint november 8-án, azaz ma hatalmas kedvezményeket biztosítsanak azoknak, akik a számítógép előtt ülve szeretnének venni valamit.

Idén is rengeteg hazai cég csatlakozott az akcióhoz, akik a mai napon kedvezményeket kínálnak, néhány helyen extra ajándékok közül válogathat, de a nyereményjátékon  már egy szimpla regisztrációval is értékes ajándékokat nyerhet. A kedvezmények változóak, az ingyenes szállítástól vagy a 10%-kal olcsóbb ártól egészen a 70%-os akciókig válogathatnak könyvek, elektronikai cikkek, játékok, ruházati termékek, lakásberendezés, ékszer vagy drogériai termékek közül. De akár a téli gumiját is megveheti féláron, és még ingyen házhoz is szállítják, és még a napi élelmiszer bevásárlást is elintézheti kedvezményesen.

Aki lemaradt, az legközelebb ugyanennek a nemzetközi verziója, a Black Friday kapcsán reménykedhet valami hasonlóban, ami november 29-én lesz esedékes. Az amerikai hagyományokból indult, a Hálaadás másnapján tartott akciós nap általában a karácsonyi bevásárlás kezdetét jelenti, és ilyenkor hatalmas akciókkal várnak mindenkit. Szerencsére ezt néhány itthoni webáruház is kezdi átvenni. Ugyanakkor az internetes vásárlás egyik nagy előnye, hogy globális, így bárki kihasználhatja a Black Friday akciókat, ha a kereskedő szállít Magyarországra is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta