LÁJFHEKK

Baktériumgyilkos panda a fürdőszobában

2013. szeptember 27., péntek 18:40

Ön mikor fertőtlenítette utoljára a fogkeféjét? Az rendben van, hogy a megfelelő időközönként cserélgeti, de mi van a cserélgetések között? Akik szeretnek mindent a lehető legtisztábban használni, örülni fognak ennek a kis kütyünek: a fogkefe fertőtlenítő nemcsak hasznos, még cuki is.

41ejoPZXSUL

A fogkefetartó már régi ismerős, mind otthon, mind az iskolások tisztasági csomagjában, munkahelyen és utazások alkalmával is jó szolgálatot teljesít. Ennek továbbfejlesztett verziója pedig még fertőtleníti is a fogkefe fejét, mialatt megvédi a szennyeződésektől. Az elemmel működő szerkezet UV fénnyel pusztítja el a kórokozókat, így nem kell attól tartani, hogy bármilyen fertőtlenítőszer-maradvány jutna a szervezetébe, mégis szinte teljesen sterilnek tudhatja fogkeféjét. Az elemmel működő, akár pingvin vagy panda formájú fertőtlenítő használata nagyon egyszerű, a fogkefét belehelyezi, megnyom egy gombot, elindul a fertőtlenítés, majd a gép automatikusan kikapcsol. Ha az aranyosabb verzión gondolkozik, akkor nagyjából 6000 forintot kell rááldoznia, de ha a cukiság nem létfontoságú, akkor egy sokkal konzervatívabb típust is tudunk ajánlani.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta