LÁJFHEKK

Szeptembertől csak este 9-ig lesz nyitva az IKEA

2013. július 31., szerda 15:37

Szeptember elsejétől megváltozik az Ikea nyitvatartási rendje. A megszokott, 10 órai nyitás helyett ezentúl már reggel 9-től nézelődhet minden nap a bútoráruházban, cserébe viszont az eddigi 22 helyett 21 órakor zárnak. Az étterem és a játszósarok az eddigiekhez hasonlóan, a bolt nyitása előtt fél órával elérhető lesz. Radek Pazour, az Ikea cseh-magyar-szlovák régiójának vevőkapcsolatokért felelős vezetője elmondta, hogy az előrehozott nyitva tartás jobban megfelel a vásárlók igényeinek.

localhome digi autumn3 hu 02
Fotó: Ikea

A döntés során figyelembe vették a vásárlói visszajelzéseket, és a tényleges vásárlási szokásokat, így a környező bevásárlóközpontokhoz hasonlóan a lakberendezési áruház is 9-kor nyit, aminek az előzetes belső felmérések szerint a kisgyermekes családok fognak a legjobban örülni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta