Legyen új konyhája egy liter olajért

Nincs annál egyszerűbb módja, hogy hasznos, menő, esetleg nagy értékű cuccokat szerezzünk be, minthogy megnyerjük azokat. Mostantól a Dívány segítséget nyújt ebben azzal, hogy hétről-hétre összeszedjük mit lehet nyerni, ha mellénk áll a szerencse.

Kinder – Édes Arc

Ha szereti a csokoládét, és szeretne egy digitális képkeretet, vagy egy digitális fényképezőgépet, esetleg van 3-10 év közötti gyereke akiből csokimodellt szeretne faragni, akkor Kinder csokoládét kell enni. A csomagolásban kódok vannak elrejtve, ezek felhasználásával lehet benevezni a gyereket, illetve így is lehet nyerni. Ekkor gyermeke Kinder ajándék csomagot nyerhet, a döntősök részt vehetnek a Kinder családi napon, a játék hat nyertese pedig profi fotózásra mehet, és az ő arcuk fogja díszíteni a Kinder csokik csomagolását. Ha nem tenné ki a gyereket ilyesminek, esetleg nincs is gyereke, vagy ön amúgy is csak a napi egy darab képkeretre és a heti egy darab fényképezőgépre hajt, akkor azokra is a promóciós kóddal tud jelentkezni. Március 3-ig tart a nyereményjáték, és ne felejtsék, hogy a promóciós kódokat meg kell őrizni.

stockfresh 389572 happy-shopping-people sizeM
Stockfresh

Dylon színfogó

Nem kell aggódni, hogy mit mivel mos össze, főleg, ha megnyeri a főnyereményt, ami két darab, egymillió forinttal feltöltött bankkártya. Mindehhez két Dylon-terméket kell venni február 28-ig, és egy alapdíjas telefonszámra beküldeni sms-ben a blokkon található kódot.

Vénusz sütőolaj

Ha konyhafelújítás előtt áll, vagy csak álmodozik egy szebbről, érdemes megkísérteni a sorsot, hátha tud nyerni egy újat. Vásároljon egy liter Vénusz sütőolajat, és a weboldalukon regisztrálja be a blokkon található kódot. Amennyiben ön a szerencsés, egymillió forint értékű konyhafelújítást nyerhet, de  havonta kerámia főzőlapot, hetente egy serpenyőt, és naponta egy konyhakést is kisorsolnak. Sőt, ha elég gyors, és havonta az első száz beküldő között van, szakácskönyvet kap.

Silan öblítő

Egy Silan öblítőért cserébe hétvégi utazást nyerhet. Itt is meg kell őriznie a blokkot, beküldeni a sorszámát a játék weboldalán vagy SMS-ben, és lehet, hogy ön lesz az egyik, aki megnyeri a három darab kétszemélyes, két éjszakára szóló wellness hétvégét. Ha nem annyira szerencsés, még mindig nyerhet fürdőköntöst vagy törölközőt, amiben otthon wellnessezhet.

Fanta üdítő

A játékban való részvételhez akár egy fél literes Fanta is elég, de a két literes, és a 2,5 literes kiszerelés is részt vesz. Itt is a blokkon található kódot kell beküldeni vagy SMS-ben, vagy a játék weboldalán. A főnyeremények között LCD TV, XBOX és Kinect, PS3, kerékpárok vannak, de lehet nyerni 10 darab PSP-t, 60 darab hátizsákot, 140 darab kapucnis pulóvert, és 180 darab snowboard sapkát is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek