LÁJFHEKK

Penészedik Paulina, a nyúl

2013. február 20., szerda 11:34

Az Aldi visszahívta két termékét, mert a Melegíthető párna néven hirdetett, repcemagból készült párnák töltete penészedik. A szállító Hecht International Gmbh be is szüntette a termék forgalmazását, továbbá kérnek mindenkit, aki vásárolt a Paulina a nyúl vagy a Christl a tehén párnákból, hogy ne használják, illetve vigyék vissza azokat bármelyik Aldi üzletbe, ahol a termék vételárát a vásárlást igazoló blokk hiányában is megtérítik. Az Aldi közleményében írta, hogy a problémára egy belső vizsgálat során derült fény. A cég honlapján azt is tudatta a vásárlókkal, hogy a hasonló ellenőrzések mellett számos egyéb módon is biztosítja a náluk forgalmazott áruk minőségét.

nyul

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta