LÁJFHEKK

A Valentin-nap legrongyrázóbb ajándéka 49 millióért

2013. február 12., kedd 11:45

Valentin-nap kapcsán számtalan olyan ajándékötlettel találjuk szembe magunkat, ami végképp megkérdőjelezi ennek az ünnepnek a létjogosultságát. A giccses és béna ajándékok közül a legbizarrabb egyértelműen a világ legdrágább cipője.

140 ezer fontért (azaz 48,8 millió forintért) bárki megvásárolhatja barátnőjének az alábbi képen látható, amúgy teljesen visszafogott szandált. A lábbeli árát az arany bevonat és a kétezer apró gyémánt dobja meg. A Daily Mail által művészi alkotásnak titulált szandálon tervezője, Christopher Michael Shellis három éven keresztül dolgozott, és már négy párral értékesített a magassarkúból.

Persze ebben az árkategóriában nem csak gyémántberakásos tűsarkút találunk. A tervező, aki kollekcióját a The House of Borgezie márkanév alatt értékesíti, táskát és egéyb kiegészítőket is kínál. Ennek a darabnak az értékét szintén gyémántdíszítéssel növelte, és a drágakövek miatt 200 ezer fontot (69,8 millió forint) kér alkotásáért. Igazán nagylelkű férjek még ennél többet is áldozhatnak nejükre, hiszen a táskához tartozik tükör is, a szintén ékköves kreációért csupán 25 ezer fontot (8,7 millió forint) kell leperkálni.

A kiköltekezésnek ezen a szintjén már érdemes alaposabban megválogatni az ajándékkártyákat is. A Miamiban alapított Gilded Age Greetings elnevezésű cég úgynevezete couture ajándékkísérő kártyákat forgalmaz, a világon a legdrágábban. A ritka rózsaszín gyémántokkal, zafírokkal, rubintokkal és Swarovski kristályokkal díszített "I love you" feliratos kártyát 3200 fontért vásárolhatja meg a legapróbb részletekre is odafigyelő ajándékozó. A cég természetesen nemcsak a kártya, hanem az üzenet minőségére is odafigyel: ha igényeljük, rendelkezésünkre bocsát egy házi költőt, aki segít megalkotni a tökéletes üzenetet, akár verses formában is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta