LÁJFHEKK

Most kell olcsó farsangi jelmezt venni!

2013. február 3., vasárnap 09:19

Az óvodai-iskolai farsangi rendezvények már a nyakunkon vannak, így szétnéztünk, milyen jelmezeket lehet kapni a hipermarketekben. A választék elég lehangoló: egyhangú, a ruhák 100 százalékban poliészterből készültek, és igazán érdekes darabokra nem bukkantunk, hacsak nem számítjuk be az érdekes kategóriába a rózsaszín malacjelmezt. A legolcsóbbat 1990 forintért árulják, egy bonyolultabb szabású vagy népszerű mesét idéző jelmezért már 6 ezer forintot kell fizetni.

Azoknak, akik még nem vették meg gyerekük számára a jelmezt, azt javasoljuk, siessenek. A Tesco Váci utcai áruházában már elfogytak a farsangi jelmezek, és az Aldi üzletében is lerabolták a készleteket.

Auchan

A hipermarketben a játékosztály végén állítottak ki farsangi jelmezeket, 3-4 ezer forintért egyszerűbbeket találhatunk. A kirakott termékek most már általában mérethiányosak. Igaz, a képen látható, 3990 forintért kínált Naughty Girl jelmezből még bőven volt. 5809 forintért Monster High ruhát is vehetünk a rajongóknak. Az ár nemcsak a sorozat márkanevét tartalmazza, az összeállításban paróka is található.

Aldi

Az üzletlánc minden jelmezt 1990 forintért ad, amivel valóban az átlag piaci árak alá ment. Ugyanakkor a kedvezményes ár erősen a megvalósítás rovására ment, nekünk a leghorrorisztikusabb hippi lány ruhát sikerült lefotóznunk. Az eladó szerint már most sincs teljes választék, így aki ott akar vásárolni, igyekezzen.

Interspar

Az üzletlánc is készült a farsangra, az Euro Parkban található üzletükben 7 féle jelmez volt kapható, mindegyik 2990 forintos áron. A választék ugyan széles, de a farsangi jelmezekből nincsen túl sok készleten. Itt is érvényes, hogy igyekezni kell.

Tesco

Szerettük volna az összes hipermarket kínálatát bemutatni, de a Tesco elszámolta magát. A farsangi jelmezek ugyanis a Váci úti üzletükből (ami egyébként kiemelt bolt, vagyis Extra jelzővel van ellátva) már elfogytak. A ruhákat egyébként olyan gyorsan elkapkodták, hogy a ruhák hűlt helyét sem tudtuk megörökíteni.

Régió Játék

Nem ért minket váratlanul, hogy játékboltban találjuk a legnagyobb kínálatot. azonban a választható kosztümök széles választéka mellett árkategóriában is többfélével találkoztunk. A legolcsóbb kategória 1990 forintos volt, ezért az összegért a halloweeni ruhák mellett kínáltak például katicás jelmezt.

Háromezer forintért örök emléket szerezhetünk magunknak és gyermekünknek is, különösen akkor, ha rózsaszín malacként indítjuk őt a kosztümversenyen. A kínálat széles, 3-4 ezer forintért már egész tűrhető szabású ruhákat kaphatunk, míg 6 ezer forintért már korrekt hercegnős ruhát vehetünk lányunknak.

Ugyanakkor a legnagyobb meglepetésünkre nem a hipermarketekben, hanem a Régió Játék budakalászi üzletében találtunk: itt árultak a gyerekkosztüm kínálat mellett felnőttek számára készített ruhákat is. A kínálat nem túl széles felnőtt kategóriában, de azok a szülők vagy tanárok, akik egy farsangi bulin felügyelnek, befektethetnek egy boszorkányjelmezbe. Csupán 11 990 forintot kell leperkálni érte. Férfi jelmez is kapható, de iskolai rendezvényre nem ajánlanánk a Sikoly emblematikus maszkját.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta