no

Ezzel lepje meg kedvencét karácsonyra!

Évről-évre képesek vagyunk rácsodálkozni, hogy valakik képesek ajándékot venni állataiknak karácsonyra, hanukára vagy akár születésnapra. Ennek ellenére örömmel nyújtunk ötleteket, mit vegyen kedvencének az, aki úgy érzi, nem teljes a karácsony anélkül, hogy Fifike kapott volna egy logikai játékot, vagy legalább egy jó nagy velőscsontot.

56076745
Michael Bradley

Megdöbbenésünkre a Fressnapf annyira komolyan veszi a dolgot, hogy még külön ajándékkatalógust is készített , amire persze rávetettük magunkat.

A kutya is családtag!

Ha kutyánknak a low budget jegyében keresünk valami apróságot, akkor a Fressnapfokban  349 forintért szerezhetjük meg a  "Karácsonyi zokni" kutyasnacket, de 699 forintért már karácsonyi kerámiatálban is tálalhatjuk neki aznap este.

Kicsit emelve a tétet ugyanitt hozzájuthatunk plüssfigurákhoz, amelyekkel a teljes szétrágásig tud játszani az állat. Ezekért mindössze 1600 forintot kell kifizetnünk.

Nem tudtunk szó nélkül elmenni a gazdi-kutya kapcsolat erősítésére szolgáló logikai játékon, bár nálunk épp az a baj, hogy nem tudjuk magunkról levakarni az ebet. De nemcsak a kötődést, hanem a logikát is fejleszti a játék, amire szükség is van ez esetben. És mindössze 3500 forintba kerül.

A megterhelő játék után jó, ha nem egy régi párnán vagy kosárban hajtja álomra a fejét az eb. Minimalista lakások kedvelt kelléke lehet a 39900 forintos műbőr kanapé, melyet talán nem tud szétrágni a rosszul nevelt jószág.

A Tchibo webáruházában fedeztük fel a kutyaanorákot, melynek még szőrrel díszitett kapucnija is van. A polárral bélelt anorák 3990 Ft-ba kerül, és rozsdabarna színe van, ami a legtöbb kutyához jól passzol. A mérete sajnos nem ismert,

Aki azt szeretné, ha kutyája karácsonykor elegánsan várja Jézus születését, az rendelhet mikulás jelmezt vagy csokornyakkendőt ebének (19 dollár), a szukáknak pedig bársony szoknyácskát ajánlunk az ünnepi vacsorához (29 dollár).

Persze nem csak a kisméretű kutyák szerezhetnek be lenyűgőző darabokat, bár tén, hogy egy kaukázusin vagy egy airdale-n hülyén mutatna a szoknya, így nekik kötött pulóvert tudunk ajánlani rénszarvas mintával (23-27 dollár). Aki bálba vagy formálisabb eseményre hivatalos és ragaszkodik legjobb barátjához, az vegyen neki mellényt 38 dollárért, de akár frakkot is be lehet szerezni mindössze 32 dolláért.

A macska is ember!

A macskás ajándékok sem kevésbé bizzarr darabok, eléggé magasra tették a lécet például a limitált szériás Disney kollekció egy darabjával, a Minnie Mouse fejével dekorált bújókával, 15000-ért.

Ha büdös az állat, jól jöhet a Caraibes parfüm, mely édes galagonya illatú, praliné, méz, dió és a vanília hozzáadásával. A humán illatokhoz képest igen olcsó, 50ml mindössze 3500 Ft. Nem kell megijedni, nem csak egy illatban kapható, virágtól a fáig találhatunk állatunkhoz passzoló szagot, bár kérdéses, ő el bírja-e majd viselni magán.

Sajnos macskaruhát nem találtunk, de egy piros-zöld nyakdíszt igen, méghozzá meglehetősen olcsón, mindössze 1,50 fontért.

Ha a cicus játékos, meglephetjük macskamentával töltöttmézeskalács figurával, ami az ígéretek szerint kihozza belőle a vadászösztönt.

Akár kutya akár torkosabb macska kaphat vacsora utáni mentolos csokoládét, csokoládé helyett az egészségesebbnek tartott karobbal elkészítve.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra