Ajándéktippek ezer forint alatt

Nem kell mondanunk, még mindig tart a válság, a pénzünk kevés. Éppen ezért összegyűjtöttünk pár olyan ajándékötletet, amit meg lehet valósítani ezer forintból. Azért azok se legyenek restek elolvasni az alábbiakat, akik nagyobb összeget szánnak szerettük megajándékozására: egy nagyobb ajándék mellett jól mutat néhány kisebb is.

Könyvek

Az olvasás szerencsére még mindig divatban van, és könyvet is még mindig klassz dolog ajándékozni, hiába jelentek meg az e-book olvasók. Ráadásul a kisebb gyerekek esetében biztosan ez az ismeretszerzési forma jelenti a kisebb kockázatot. A Shopline oldalán az ajándékötletek ár szerint is csoportosítva vannak, így könnyen találhatunk ezer forint alatti könyveket, legyen szó új vagy régi példányról. De ha vár pár napot, nemsokára a Stílfűrész is ajánl majd pár klassz olvasnivalót az ünnepekre, év végére, meg persze ajándéknak.

tk3s swns coffin calender 09

Zokni

Oké, ez valóban a legcikibb ajándékok egyike, közvetlenül a nyakkendő után. De manapság már annyifélét lehet kapni, hogy ha rászánjuk az energiát, tényleg találhatunk olyat, amit a megajándékozott örömmel visel. És talán javított valamit a megítélésén az is, hogy a Harry Potter-történetek Dumbledore professzora ezt jelölte meg legfőbb kívánságának...?

Gyertyák, illóolajak, mécsestartók

A hangulatos otthon megteremtéséhez kiválóak a gyertyák, mécsesek, illóolajak és ehhez remek kiegészítő a gyertya- vagy a mécsestartó. Ezért az összegért valószínűleg nem kézzel készített, egyedi gyertyát kapunk, de így legalább lesz a házban olyan darab is, amit könnyű szívvel meg is gyújt a leendő tulajdonosa...

stockfresh 838502 zen-like sizeM

Kozmetikai termékek

A legtöbb márkás kozmetikai terméket nem szerezhetjük be ezer forint alatt, ez tény. Ugyanakkor ez nem kell, hogy visszatartson bennünket: a Dívány terméktesztjei számtalanszor bebizonyították, nem mindig a legdrágább termék teljesít a legjobban.

Manikűrkészlet, úti varrókészlet

A túlélésre már csak a beígért világvége miatt is érdemes lehet készülni. Apró, ám zavaró problémák elhárítására tökéletes egy kis helyen is elraktározható varrókészlet vagy egy manikűrkészlet, ez külön jól jöhet, amikor épp megsemmisül a világegyetem.

stockfresh 894971 sewing-stuff sizeM

DVD

Ha szemezgetett vagy éppen válogatott már az akciós filmek között, pontosan tudja, hogy a sok zs-kategóriás mű között kincseket is találhat. Ha pedig így esetleg egy már régóta keresett filmmel lephetjük meg ismerősünket, az egyenesen a legjobb karácsonyi ajándékká emelheti a meglepetésünket a szemében.

Bögre

Igen, a zokni után következik a ciki ajándékok sorában, de az egyre nagyobb választéknak köszönhetően már kevésbé unalmas darabokat is találunk.

sp koncert 02
Bakró-Nagy Ferenc

Eldobható fényképezőgép

Listánk kedvenc darabja, hiszen nosztalgikus a filmelőhívatás miatt, személyre szabott, fotózni meg mindenki szeret. És azért mégiscsak kevésbé látszik rajta a spórolás, mintha egy pár zoknit vennénk...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek