LÁJFHEKK

Ajándéktippek ezer forint alatt

2012. december 7., péntek 17:21

Nem kell mondanunk, még mindig tart a válság, a pénzünk kevés. Éppen ezért összegyűjtöttünk pár olyan ajándékötletet, amit meg lehet valósítani ezer forintból. Azért azok se legyenek restek elolvasni az alábbiakat, akik nagyobb összeget szánnak szerettük megajándékozására: egy nagyobb ajándék mellett jól mutat néhány kisebb is.

Könyvek

Az olvasás szerencsére még mindig divatban van, és könyvet is még mindig klassz dolog ajándékozni, hiába jelentek meg az e-book olvasók. Ráadásul a kisebb gyerekek esetében biztosan ez az ismeretszerzési forma jelenti a kisebb kockázatot. A Shopline oldalán az ajándékötletek ár szerint is csoportosítva vannak, így könnyen találhatunk ezer forint alatti könyveket, legyen szó új vagy régi példányról. De ha vár pár napot, nemsokára a Stílfűrész is ajánl majd pár klassz olvasnivalót az ünnepekre, év végére, meg persze ajándéknak.

Zokni

Oké, ez valóban a legcikibb ajándékok egyike, közvetlenül a nyakkendő után. De manapság már annyifélét lehet kapni, hogy ha rászánjuk az energiát, tényleg találhatunk olyat, amit a megajándékozott örömmel visel. És talán javított valamit a megítélésén az is, hogy a Harry Potter-történetek Dumbledore professzora ezt jelölte meg legfőbb kívánságának...?

Gyertyák, illóolajak, mécsestartók

A hangulatos otthon megteremtéséhez kiválóak a gyertyák, mécsesek, illóolajak és ehhez remek kiegészítő a gyertya- vagy a mécsestartó. Ezért az összegért valószínűleg nem kézzel készített, egyedi gyertyát kapunk, de így legalább lesz a házban olyan darab is, amit könnyű szívvel meg is gyújt a leendő tulajdonosa...

Kozmetikai termékek

A legtöbb márkás kozmetikai terméket nem szerezhetjük be ezer forint alatt, ez tény. Ugyanakkor ez nem kell, hogy visszatartson bennünket: a Dívány terméktesztjei számtalanszor bebizonyították, nem mindig a legdrágább termék teljesít a legjobban.

Manikűrkészlet, úti varrókészlet

A túlélésre már csak a beígért világvége miatt is érdemes lehet készülni. Apró, ám zavaró problémák elhárítására tökéletes egy kis helyen is elraktározható varrókészlet vagy egy manikűrkészlet, ez külön jól jöhet, amikor épp megsemmisül a világegyetem.

DVD

Ha szemezgetett vagy éppen válogatott már az akciós filmek között, pontosan tudja, hogy a sok zs-kategóriás mű között kincseket is találhat. Ha pedig így esetleg egy már régóta keresett filmmel lephetjük meg ismerősünket, az egyenesen a legjobb karácsonyi ajándékká emelheti a meglepetésünket a szemében.

Bögre

Igen, a zokni után következik a ciki ajándékok sorában, de az egyre nagyobb választéknak köszönhetően már kevésbé unalmas darabokat is találunk.

Eldobható fényképezőgép

Listánk kedvenc darabja, hiszen nosztalgikus a filmelőhívatás miatt, személyre szabott, fotózni meg mindenki szeret. És azért mégiscsak kevésbé látszik rajta a spórolás, mintha egy pár zoknit vennénk...

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta