no

Áramszünet miatt pörgött túl a benzinkút számlálója

Két napja kering a Facebookon az a videó, melyben jól látszik, ahogy egy benzinkútnál a számláló már azelőtt pörögve számolja a tankolt mennyiséget, hogy a vásárló egyáltalán levenné a pisztolyt az oszlopról. A felvétel az Auchan Savoya parknál található benzinkútjánál készült, a divány.hu kíváncsi volt, milyen logikus magyarázatot tud adni rá az üzemeltető. Az Auchan szerint a hibát valószínűleg egy áramszünet okozta.

Több mint 22 ezren osztották már meg a Facebookon azt a mobiltelefonnal készült videót, amin az látszik, hogy a kút számlálója már akkor pörög, mikor az autós még nem is tankol. Megkeresésünkre Gál Judit, az Auchan Magyarország kommunikációs menedzsere elmondta, a vásárló a problémát már a helyszínen jelezte, az esetről jegyzőkönyv készült.

„A hibás kútoszlopot munkatársunk azonnal lezárta, és az előírásoknak megfelelően a meghibásodást felirattal jelezte a vásárlóknak. A hibás kútoszlop javítása azóta már megtörtént, egyetlen vásárlót sem ért kár a meghibásodás miatt” – mondta Gál Judit. Magyarázatként hozzátette: az eset előtt nem sokkal a benzinkúton áramszünet volt, a cég szerint valószínűleg ez, nem pedig személyi hiba okozhatta a meghibásodást.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra