LÁJFHEKK

Testápoló ekcémás bőrre hatszáz forintból

2012. augusztus 31., péntek 19:18 |

Elkészítettük a legegyszerűbben összedobható testápolótömböt ekcémás bőrre. Az egész nem több mint húsz perc alatt megvan, és alig pár száz forintba kerül. Az eredmény: nyugtatja a sebes bőrt és hosszú távú használatával helyre is teszi azt. Próbálja ki, megéri!

100 g elkészítéséhez ezekre lesz szüksége

Konyhai mérleg, kiöntőforma, evőkanál, pipetta, botmixer, tégely (a tároláshoz), hőálló edények (amikben összedolgozza a hozzávalókat), illetve 12,5 g méhviasz, 12,5 g kakaóvaj, 12,5 g kókuszvaj, 12,5 g ligetszépe olaj és 50 g só.

Így készítse el  

Az összes hozzávalót (kivéve a sót), bele kell tenni egy edénybe és vízgőz felett melegíteni addig, amíg homogén lesz. Utána jöhet a só is, jól belekeverve az olajokba. Akkor jó a massza, ha a só már nem válik el a többi alkotóelemtől. Tegye egy kiöntőformába és várja meg míg teljesen megszilárdul. Bármilyen bőrtípusra alkalmazható, de kifejezetten ajánlott ekcémás bőrűeknek!

Termék  Mennyiség Ár (forint)
kókuszvaj 12,5 g 20
méhviasz 12,5 g 80
kakaóvaj 12,5 g 110
ligetszépe olaj 12,5 ml 395
étkezési só 50 g 2,5
    605

Tetszik Önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen minket a Facebook Shopaholic oldalán is!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta