Legyen trendi a strandon tízezer forintból!

Igaz, hogy egy pár napra meglátogatott minket az ősz, de most újra itt a nyár. Éppen ezért ha eddig nem tette, még mindig érdemes megvenni a trendi strandkiegészítőket: a jó hír, hogy most olcsón teheti, ugyanis mindenhol megkezdődtek a leárazások.

tk3s 481phb00144

Strandra a flip flop papucs alap, azt már tudja, hol és mennyiért lehet venni ilyet, vagy hogyan tud saját kezűleg készíteni menőbb darabokat. Most körbenéztünk, hogy mennyibe kerül az összes többi kiegészítő, ami jól jön, ha igazán divatos szeretne lenni a parton.

A legtöbb üzletben szerencsére már megkezdődtek a szezonális leárazások, így most azoknak is van esélyük felkészülni a strandolásra, akik csak ezután indulnak szabadságra, és fájó szívvel adnának ki több tízezer forintot pusztán kiegészítőkre.

Kánikularuhák, tunikák

A H&M üzletében már 2490 forinttól lehet beszerezni a menta, fekete, szürke, fehér sárga és narancssárga, kényelmesen testhezálló pamutruhákat, illetve – a rózsaszín minden árnyalatában – háromezer forint körül nagyon helyes lenge egyberuhák kaphatók. Az egyik kedvencünk a spagettipántos változat fehér alapon színes mintákkal, 2490 forint.

A Calzedoniában szintén találni nagyon extra, csinos ruhákat, csak sajnos még így, leárazva is brutális árakon: 8-16 ezer forint között mozog az áruk.

Bár a választék a Zarában a legnagyobb, sajnos itt is ugyanaz a helyzet, mint a Calzedoniában. A ruhák egyébként tényleg frenetikusan jól néznek ki, de az azért kicsit durva, hogy egy olyan darab, amit állítólag több mint hatvan százalékkal leáraztak, még így is 9995 forintba kerül. A legolcsóbbért 4995, a legdrágábbért 13995 forintot kell kicsengetni.

A Mango is megajándékozott minket akciókkal, és – a fentiek alapján már-már meglepő módon – ezekért az akciós árú ruhákért nem is kell túl sokat fizetni. Egy szuper szexi kis fehér ruhát (az alján egy rózsaszín csíkkal) már 3995 forintért, szellős spagettipántos lazacszínűt pedig 5995 forintért vihet haza.

Ezekhez képest a Tesco kínálata elég gyér, bár itt is hatalmas leárazások vannak, csak éppen a ruhák nem kifejezetten klasszak. Azért találtunk használhatót, kétezer forint körül árulnak csíkos jumpsuitot árulnak. Az Auchant is megnéztük. Bár ne tettük volna…

Forrónadrágok

Szintén a H&M üzletében találtunk igazán klassz színű, fazonú és árú sortokat: 2490 forintért menta, rózsaszín, korál és sárga darabokat kapunk, 3990 forintért meg van kicsit elegánsabb fazonú khaki, világos barna és fehér.

A Calzedoniában szerencsére a ruháknál olcsóbban adják a sortokat, bár ezek nem is annyira fantáziadús darabok, inkább tényleg a dögös forró gatyák csoportjába tartoznak. De legalább olcsók: a szivárvány minden színében fellelhető pamut kisnadrágokat 3-5 ezer forint körül már magáénak tudhatja.

A Mango-nadrágok árai szintén vetekednek az olcsó, de jó H&M áraival, ami elég ritkaságnak számít: 3695 forint egy rózsaszín patchwork rövid gatya, de a többi nyári színű sortért sem kell négyezer forintnál többet fizetni.

A Zarában megint nagy a választék, de ezek a fazonok csak a tényleg keskeny csípőjű és karcsú lábú lányoknak állnak jól; 3-5 ezer forint között van az áruk.

Strandtáskák

A Zarában elég drága, 8-10 ezer forint között vihetők a fogjuk-rá-hogy-ez-egy-strandtáska típusú nagy szütyők, a Mangóban viszont már 3-5 ezerért kaphat egészen csinosat, és ugyanennyiért a Tescóban is válogathat pár jó darab között. Érdekes módon az eddig csupa jó példával szolgáló H&M ezen a fronton csúnyát bukott, aki náluk venne valami szuper trendi strandtáskát, ne tegye, mert drágák, és nem is a legszebbek.

Kendők

A Calzedoniában a kendőknek is megkérik az árát: darabja hatezer forint körül van, ráadásul nem is igazán nyári színek. A H&M-ben hasonló a helyzet, főleg a pasztellre mentek rá, így inkább esti buli kiegészítőnek ajánljuk ezeket, mint strandra. Az utóbbi üzletben azért az árak jóval alacsonyabbak: már háromezer forint körül hazavihetőek a kendők. A Mangóban találtuk a legolcsóbb kendőt 995 forintért, igaz, egy kicsit őszies az a sötétlila-narancs kombó. A többi kendősál sem vészesen drága, 2495 forintot kell fizetni a legjobbért.

Bizsuk, kalapok

Bár nem praktikus, de vehetünk fürdőruhánkhoz illő bizsut is: olyat érdemes, ami nem túl drága, így az sem probléma, ha elveszítjük a vízben. Minden üzlet tele van kreatív kiegészítőkkel, és mivel szerencsére idén a mindent-mindennel hódít, így bármit bármivel variálhatunk.

A H&M-ben– a ruhaválasztékhoz hasonlóan – az olcsó és gagyi dolgok között is simán ki lehet fogni egy-egy menőbb darabot. Egyébként sem drágák, de most 3-4 ezer forintból már úgy nézhet ki, mint egy karácsonyfa, már ha szeret annak kinézni.

A Zarában gyönyörű nyakláncok és karkötők vannak, de a tikkasztó hőségben nem biztos, hogy Kleopátra-szerű nyakékeket érdemes viselni.

A Stradivariusban egészen kellemes fa és műanyag kiegészítők vannak, és az árukat meglátva senki nem fordul ki azonnal az üzletből. Ami viszont általános: is elmaradhatatlan a nagy karimájú, sikkes szalmakalap, amit bármelyik hiperben kétezer körül beszerezhet.

Törülközők

Ne feledkezzen meg a bikinijéhez színben/mintában passzoló strandtörülközőről! Talán ennek a beszerzése a legegyszerűbb feladat, mert úton-útfélen ilyenekbe lehet akadni. Van kicsit silányabb kivitel a hiperekben, valamivel jobb, színesebb az Asia Centerben, trendi csíkos Hello Kittys az Ottóban 7650 forintért, és idén is van Playboy nyuszis izé a Möbelixben 2990 forintért. Nekünk az IKEA törölközői jöttek be a legjobban: vidám színűek, olcsók és nagyon jó az anyaguk is! Annak, aki nagyon menőnek akar látszani, ajánlom a Gant Home üzletét a Mom Parkban: itt mindenféle strandtörülközőt lehet kapni horribilis árakon!

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon !

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek