LÁJFHEKK

Kulát árul a CBA

2012. július 23., hétfő 15:37

Egy ismerősöm éppen az Erzsébet téri CBA üzletében vásárolt, amikor felfigyelt a kihagyhatatlan ajánlatra: Porcelán szat.szilva kula - hirdette a felirat. Alaposabb szemrevételezéssel kiderült, a bolt nem önkritikát gyakorol, mindössze terjedelmi okokból született a felirat: a kulacs szó már nem fért ki.

A Várda Szatmári Szilva Pálinkát egyébként 6370 forintért hollóházi kulacsban forgalmazzák, ami persze szép, de kit érdekel a külcsín; az a lényeg, hogy beltartalom iható-e? Úgy döntöttünk, most már akkor teszteljük is.

A kóstolók gondosan összeállított tesztcsoportjában volt rutinos versenyző, de volt olyan is, aki csak hobbiivó. Az eredmény ennek ellenére meglepően egyöntetű volt: nem volt olyan a társaságban, akinek ne ízlett volna ez a pálinka. Nagyon finom szilvaíze van, nem marja/kaparja a torkot, és már egyetlen felesnek is megérezni a hatását – legalábbis a hobbiivó szerint. Könnyen csúszó piáról van szó, ezért ha teheti (és például nem ajándékba viszi), ne a kulacsos dizájnkiszerelést vegye. Az üveges változat jóval olcsóbb, kevesebb mint a felébe kerül: 3150 forint körüli a fél literes. Rossz hír, hogy a fél liter lehet, hogy kevés lesz (a miénk nagyon gyorsan elfogyott), jó hír viszont, hogy nem voltunk másnaposak tőle.   

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon !

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta