LÁJFHEKK

Napi LOL: Csóválja a farkát alsónadrágban!

2012. június 25., hétfő 13:49 |

Amikor a teltkarcsú csajoknak kutattuk fel, hogy honnan és mennyiért tudnak beszerezni csinos ruhákat, megakadt a szemünk az Intimissimi kirakatán: egy férfitorzóra egészen elképesztő alsónadrágot húztak. A fehérnemű egy kutyát próbál szimbolizálni úgy, hogy az alsógatya elejére rányomtak egy kölyöklabrador-szerű kutyust, amelyik vigyél-haza-szemekkel néz vissza ránk, miközben hosszú nyelvét kinyújtja. A fehérnemű hátsó részére egy kunkorodó fekete farkat varrtak fel. A látvány elég bizarr és igaz, hogy állatbarátok vagyunk, de ha ebben a cuccban pózolna a pasink: fetrengenénk a röhögéstől, szánalmasan és lenézően mosolyognánk, munkára hivatkozva eltűnnénk a szobából vagy egyszerűen csak megkérnénk, hogy ezt a förmedvényt azonnal vegye le magáról! Lehet, hogy pont ez volt a célja a tervezőnek?!


Ez valószínűleg nem fog kiderülni, de abban biztosak vagyunk, hogy fölöslegesen ad ki 3990 forintot ezért a gyönyörűségért, mert csak a kutyus farka fog rendületlenül állni...

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta