LÁJFHEKK

Pornós játék a Tesco gyerekrészlegén

2012. május 20., vasárnap 11:36

A minap beugrottam a Tescóba, hogy a barátnőm gyerekeinek (2 és 4 évesek) vegyek valami helyes, netán készségfejlesztő játékot. Arra azért nem számítottam, hogy a plüss nem csak az érzelmi fejlődést célozza, de igencsak az életre készíti fel a gyerekeket. Igen igaz, tanultam, hogy a játék az életre nevel, de ennyire?

szp1

Ez a hajgumi szájú állatka – hivatalos nevén Dalos Bagázs, egy közkedvelt csapat egyik tagja – igencsak meglepett. A dobozára az van írva, hogy ez a pizsamás medve(?) énekel. Ehhez képest a hasát megnyomva olyan hangokat présel csak ki magából, mintha gyomorszájon vágták volna, miközben a szája gyönyörű „ó”-ra kerekedik. Ön mire asszociál e kis plüssöcske láttán...?

Ha az állatka netalán eltűnne és emiatt gyermeke már napok óta ezzel szekálja, nézzen be apuci rejtekhelyeire is, mert mostantól a Märklin vonat mellett ez is felbukkanhat.

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta