LÁJFHEKK

Akciósan drágább az Auchan mosogatószere

2012. május 13., vasárnap 10:08

Ismét betévedtem egy hiperbe, és ismét belefutottam egy hatalmas" akcióba!

Az egyik budai Auchanban nézegettem a flip-flop kínálatot, és ha már ott jártam, kicsit körbenéztem, hátha találok mosogatógépbe való olcsó és jó tablettát.

Ahogyan a sorok között mászkáltam, megakadt a szemem a forgalmazó Jar mosogatószerrel kapcsolatos legújabb varázslatán: a duplán csomagolt 750 milliliteres Water Lily & Jojobás flakont 899 forintért kínálták (azt sugallva: minél többet veszel, annál jobban jársz), és így a literenkénti ára 599 forintra jön ki. Igen ám, de pár lépéssel beljebb díszelgett a polcon ugyanez a mosogatószer – ugyanilyen kiszerelésben, szólóban –, aminek a fajlagos ára 573 forint/liter volt. Nesze neked árengedmény! A helyzetet csak bonyolítja, hogy az „akciós” duócsomag mellé pakolták a szintén kettős csomagolású egyliteres Lemont ugyanannyiért, aminek literenkénti ára 449 forintra jön ki. Na persze, a jojóba csaknem másfélszer annyit ér, mint a citrom… hát még a vizes Lily!

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta