LÁJFHEKK

Nézze meg, hogy mit vesz le a polcról!

2012. május 9., szerda 23:41


Az egyik budai CBA-ban hülyére veszik a vásárlót: az Acqua Panna vizet az akciós vizek közé passzírozták, pedig nem is volt akciós, míg az akciós San Benedettót nem tették ki a polcra.

viz2A minap, ebben a tikkasztó hőségben, a CBA egyik budai üzletében vásároltam, és borzasztóan megszomjaztam. Nézegettem a vizeket, hogy melyiket vegyem, és észrevettem, hogy az egyik kedvencem, az Acqua Panna akciós! Nem is kicsit árazták le, majdnem féláron volt vihető! Legalábbis úgy tűnt, de az olyan szemfüles vásárló, mint én, hamar rájön, hogy ez a fogyasztó megtévesztése, sajnos… ugyanis, mint kiderült, az akció a San Benedettóra vonatkozott, míg az akciós árcédula mögé az általam kedvelt vizet tették. Sőt, ezen a polcrendszeren az akciós víznek, a San Benedettónak – az árcéduláján kívül – se híre, se hamva nem volt.

viz1

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon !

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta