LÁJFHEKK

Ingyen van a csokoládé az Auchanban?

2012. május 6., vasárnap 08:09

Az Auchanban akciósak a csokoládék, az árakat viszont nem sikerült kiírniuk sehova. Elképzelhető, hogy ingyen vihetőek?

IMAG3738

Benéztünk a héten az egyik budai Auchanba, és egyből a bejáratnál óriási akciókba futottunk: többféle csokoládé díszelgett egy külön erre a célra kiállított polcrendszeren, rögtön a bejárat közelében. Mivel nem vetjük meg az édességet, kíváncsiak voltunk, hogy milyen óriási akcióval állt elő az Auchan. Sajnos ezt nem sikerült kiderítenünk, mert árak nem voltak feltüntetve, és egy eladót sem találtunk a közelben, aki segíteni tudott volna.

Vajon miért nem lepett ez meg bennünket?

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a   Facebookon !

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta