LÁJFHEKK

Robban az időzített szörp

2012. március 30., péntek 11:10

Az Aldi visszahívta az általa forgalmazott Spitz GmbH-szörpöt, mert az bármikor felrobbanhat a belső nyomás megnövekedése miatt, amit élesztőcsíra okoz.

szorp

A szállító, a Spitz GmbH a fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően azonnali hatállyal visszahívja a fent nevezett terméket, ahogyan az Aldi meg azonnali hatállyal kivonta a kereskedelmi forgalomból.

Az Aldi Magyarország közleménye szerint egy minőség-ellenőrzés alkalmával a Spitz GmbH Szörp 0,7 l nevű termékének eper, szőlő-alma-körte, ribizli ízeinél a pasztőrözés során élesztőcsírásodás került megállapításra. Az élesztőcsíra jelenlétének nincs az egészségre káros hatása, a belső nyomás megnövekedése azonban az üveg elpattanásához vezethet, ezért is javasolja azoknak, akik megvették ezt a terméket, hogy a még fel nem bontott üvegeket egy textíliába tekerve, a testtől távol tartva bontsák fel. A termék egyébként bármelyik Aldi üzletbe visszavihető, a vételárat visszatérítik.

Forrás: aldi.hu

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta