LÁJFHEKK

Karácsonyi bulimustra

2011. december 22., csütörtök 17:32 |

Annak, aki nem ünnepel 24-én, akad pár jó program.

Karácsony beköszöntével eltűnnek az emberek az utakról, nincsen dugó sem a körúton, sem a rakparton. Annak, aki egyedül van ezen a napon és társaságra vágyik, vagy csak egyszerűen nem ünnepli a karácsonyt, találtunk pár programot.

Hogy jól induljon a nap, reggel menjen el valamelyik budapesti gyógyfürdőbe lazítani. Kérjen aromaterápiás masszázst, üljön be a gőzbe vagy a szaunába. Olvasson egy jó könyvet a forró vízben, vagy csak henyéljen és élvezze a semmittevést. Ezt egészen délután kettőig meg is teheti. Utána egyen egy jó ebédet és sétáljon haza. Nagyon kellemes úgy járni egyet a városban, hogy az végre teljesen ki van ürülve. Pihenjen le egy kicsit, mert hosszú lesz a nap.

Délután a Fészekben Karácsonyi Vásár van, ami nincs is olyan messze a Gozsdu Udvarban lévő, szintén karácsonyi vásártól. Akár mindkettőt is meg lehet nézni, és közben pár forralt bor is lecsúszhat, ami már bemelegítésnek is tökéletes az esti bulihoz.

Négy helyet találtunk, ahol biztosan óriási buli lesz

Az Anker Klubban, a Garzonban és a Szódában partihangulatot ígérnek, már este nyolctól.

Aki nem csak szórakozni szeretne, de társat is találni, az regisztráljon a LoveBoxra, mert az ottaniak minden évben szerveznek közös karácsonyi bulit.

Kellemes Karácsonyt és jó szórakozást!

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta