LÁJFHEKK

A melltartónál is a méret a lényeg

2011. december 8., csütörtök 13:28 |

Nagy vállalkozásba fogtunk, amikor elindultunk, hogy megnézzük, lehet-e jó minőségű, szép fehérneműt kapni akár nagy méretben is. Igen, mi, nők tudjuk, hogy a fehérnemű nagyon szexi és izgató, ezért is kérjük a férfiakat, inkább ne kísérletezzenek karácsonyi ajándékozásával, ha nem biztosak barátnőjük méretében!

Egy-egy boltban igyekeztünk azonos típusú, de különböző méretű melltartókat összeválogatni, és ezek felpróbálásához két modell is velünk jött. Az egyiknek 75 B a mérete, a másiknak pedig 80 D. Neki volt nehezebb dolga.

Magistral

Az első hely ahova bementünk a Magistral üzlete volt. A kilencvenes évek vége óta nem látogatom ezt a boltot, mert akkor túl harsánynak és idegennek éreztem a kínálatot. Teljes mértékben meglepett viszont, amit most az üzletbe lépve tapasztaltam. Már nem csak fürdőruhát, hanem fehérneműt is árulnak (igaz, utóbbi nem saját készítésű termékük), nem is akármilyet. Egészen ízlésesek, és nem csiricsárék. Gyorsan ki is választottam a modelleknek három különböző típust, és sajnos itt jött a gond: nem volt megfelelő méretválaszték. Így kénytelen voltam tovább válogatni, és végül mégis hármat tudtak vinni a próbafülkébe a csajok.

 1. Az első 10 190 forintba kerül, szép krémszínű, de valamiért egy fémből készült pillangó feszeng a mellek közötti részen. Egyik lányon sem mutatott valami fényesen. A modellek elmondása szerint nem is tart semmit, vékonyak a pántjai és idétlen a formája.
 2. A következő, pánt nélküli modell 9 990 forintba kerül. Nem tart semmit, és a fotós definíciója szerint "olyan vidéki lagzis".
 3. Ennek az ára még egészen kedvező is lenne (7 990 forint), de ez az a tipikus melltartó, amelyik csúcsos mellet csinál. Az effajta melltartótípus – számunkra érthetetlen módon – majdnem mindegyik fehérneműboltban megtalálható, pedig nem ismerünk egyetlen lányt sem, akinek ez jól állna.

Örülök, hogy benéztünk ide, mert magyar termékeket árulnak, melyekről most legalábbb kiderült, szépek is, még ha nem is a mi ízlésünknek valók. A zebraminta, párducminta és minden állatminta kicsit már dohos szagú és közönséges is, de ha ezt veszi a nép, akkor ezt kell gyártani. Egyébként fürdőruháik is vannak, például egy Swarovski köves (ami a szimpla strasszkő ügyesen marketingelt formája) potom 43 000 forintért: tény, hogy gyönyörű, na de ennyiért!? Mikor megkérdeztem az eladót, tényleg jól látom-e az árat, elképedve csak ennyit mondott: "De hát ez Magistral!"

Ja, hát ha Magistral, akkor mindjárt más.

Tezenis

A következő üzlet az Intimissimi "kistesója", a valóban olcsó, ámde nem is különösebben igényes Tezenis volt. Az eladó itt is nagyon segítőkész volt, és elmondta, hogy 5+1 féle melltartótípus közül lehet náluk válogatni.

 1. merevítő és szivacs nélküli
 2. sima merevítős
 3. vékony szivacsos
 4. push-up
 5. extra push-up
 6. és a ráadás, a pánt nélküli

Feltettem a nagy kérdést az eladónak, hogy náluk léteznek-e nagy méretek is, mire Csizmás Kandúrnyi bociszemeket meresztve közölte: ja, nagy, hát az nincsen. De van 5-ös, ami körülbelül a 85-ös méretnek felel meg, csakhogy nincs nagy választékban.

 1. Az első amit a modellek felvettek, egy klasszikus fazonú, vékony szivacsos melltartó volt. Árához képest (3 790 forint) egészen jónak és kényelmesnek bizonyult. A melleken gyönyörűen állt, de kerületre nagy volt, és sajnos már beljebb sem lehetett kapcsolni a pántját. Nagy kár érte!

Ezek után a többitől sem vártunk óriási meglepetést. Még két típus jött, béna mintával, de egyik sem állt valami szépen a modelleken. (A galériában látható az összes melltartó és az áraik.)

Women's Secret

A Tezenis után sokak kedvencét, a spanyol Women's Secretet céloztuk meg. Az üzlet, ahogyan már azt megszokhattuk, oltári klasszul néz ki, olyan igazi "mindent meg kell vennem"-érzetet vált ki. Ha viszont nagy a melled, nem fogod szétvásárolni magad: a legnagyobb kosárméretük a C.

Öt melltartót választottunk ki közösen a modellekkel.

 1. Átlagos fekete volt, húzós áron, 9 995 forintért. A 75 B-s kényelmes volt, erősen tartott, akár sportmelltartó is lehetne a modell szerint.
 2. A következő egy piros elölkapcsos csoda 6 995 forintért: szépnek szép, de hordhatatlan. Nyilván nem is erre szánták, mert hiába stimmelt a kosárméret, a lányok mellbimbói kikandikáltak a melltartó alól. Pasik csábítására nyilván nagyon alkalmas, de akkor is csak a kisebb melleken tud szép látványt nyújtani, mert nem tart semmit – de legalább nem irritálja a bőrt az anyaga.
 3. Számomra a legizgalmasabb a 2x push-up kategória volt. Ez érintesre teljesen merev, meg amúgy sem értem, hogy mi értelme van fekete-rózsaszín csipkés bokszzsákot hordani (6 995 forint) melltartó helyett, de lássuk mit mondtak a modellek: „Baromi kényelmetlen, mélyen dekoltált ruhával hordhatatlan, ugyanis teljesen eláll a testtől. Kisebb mellből szépeket, de irreálisan nagyokat varázsol, aminek meg csalódás lehet a vége: a csomagolás szép, de mi van a benne rejlő ajándékkal...?"
 4. Az én nyelvezetemben cupcake-nek hívott, muffinos melltartó (5 995 forint) volt a leglátványosabb. Kikapcsolni nem volt egyszerű, ezért randira egyáltalán nem ajánlott, viszont zseniálisan jól néz ki. Van egy teljesen felesleges kitűző rajta, amiért vagy kizárólag vastag sípulóver alá korlátozott a viselése, vagy levesszük róla, és a ruhára tűzzük, ezzel is jelezve a külvilágnak, hogy cupcake-ben feszítünk. Sajna ez is épphogy takarta a mellbimbót, elképzelhető, hogy nem nőkre lett kitalálva, hanem túlfejlett óvodásokra.
 5. A Women's Secret felhozatalának nyertese a fehér és zöld virágos fehérnemű lett 5 995 forintért. A modellnek és a fotósnak (aki az erősebbik nemet képviseli) is nagyon tetszett, felvéve szép, nem torzítja el az alakot – és sajnos nagy méret ebből sem volt.

Marks and Spencer

Szerencsére nagy a kínálat, ezért viszonylag gyorsan összeszedtünk négy-négy melltartót.

 1. Mivel itt is van 2x push-up, nem hagyhattuk ki a megmérettetésből. Természetesen érzésre hasonló, mint a Women's Secreté, viszont olcsóbb (8 990 forint), és fazonra sokkal jobb! A vélemények: „Úgy szorít, mint az állat, és nem áll el a testtől, sőt még a melleket is összenyomja." Kis mellekre ideális, de nagy mellből összepréselt még nagyobbat csinál, ami nem szép látvány.
 2. A következő példány fehér alapon rózsaszín mintás volt – 4 990 forintért. Ránézésre ígéretesnek tűnt, de felvéve már minden reményünk szertefoszlott. A fotós szerint vidéki kislányos, és plusz hónaljat csinál. Szép formát ad a nagy mellnek, de kisebb cickón katasztrofális.
 3. Aztán jött a „two for the price of one”, vagyis két melltartót egynek az áráért (6 990 forint). Különböző színekben lehet kapni, mi a hagyományos fekete-fehér verzióra szavaztunk. Van jó és rossz oldala is: a nagy melleket kicsinyíti, de a kis melleket lenyomja, vágyfaktora nagyjából a kínai gyártmányú, két mosás után kinyúló szoptatós melltartókéval vetekedett. A fotós ki is akadt, hogy ilyet is lehet kapni, szerinte ez nagyjából egyenlő a vágyölő zoknival.
 4. Utolsónak hagytam a pánt nélküli szilikonost, ezt ugyanis nem lehetett felpróbálni. A lányok bevitték ugyan a próbafülkébe, de mint kiderült, maga a melltartó tulajdonképp egy speciális ragacs (mint a felirat is mondja, "felragasztható melltartó"), aminek a csomagolása csak akkor nyitható ki, ha meg is veszed. Anélkül viszont felpróbálhatatlan, ami eléggé fából vaskarika, mert úgy minek alapján venné meg az ember?

Intimissimi

Állandó készleten van 4-es és 5-ös méretű melltartójuk is, ami szuper is lehetne, de nem az. Mert az rendben van, hogy létezik nagy méret, de a felhozatal nagyon gyér, és nem is a legizgalmasabb. A képek a galériában magukért beszélnek.

Tudjuk, hogy rengeteg üzlet kimaradt, de ezúttal egyszerre csak csak ennyi fért bele. Nem adtuk fel a keresést, jön a következő rész, amihez a kommentekben Önök is adhatnak tippeket!

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.12.08 13:58:54THY Rokk 'n' Troller

  A modelleket tartó nélkül is megnéztem volna, kizárólag szakmai összehasonlítás miatt.

 • 2011.12.08 14:04:11Boka1

  - Apjuk ! Szerinted vegyek föl melltartót ?
  - Hát, elég nagy odakinn a sár !

 • 2011.12.08 14:11:00cucurbita pepo

  A címnél már tudtam Tuna Judit újra támad!!
  De most nem olvasom el, ne vesszen kárba a drága időm! :-))

 • 2011.12.08 14:22:14zsurzsenka

  Nézzetek be a Kossuth Lajos utcai Aranypókba, a Ferenciek terénél. Ha még meg van.
  Jesszus, azt a teret nem nevezték át valamivé?

 • 2011.12.08 14:30:44Mrs. Jackman

  Az a piros ws de szép.

 • 2011.12.08 14:46:54bungics

  Mi azon a meglepő, hogy ha nem jó a méret, akkor nem áll jól a cucc?
  Egyébként egy normális nő pont melltartóban igényes. Értem ez alatt, hogy nem ezekbe a trendi, csilli-villi üzletekben vesz hülye fehérneműket (pl. kockás, csíkos, színes, masnis, stb.), hanem egy jól tartó normális márkát (pl. Triumph vagy Felina). Azokban is van nagyon szép, fiatalos. És legalább minőségi.
  A bemutatott darabok a viháncka tiniknek valók 70A méretig.

 • 2011.12.08 14:51:54Victoria Principal

  Van még néhány más márka is, pl. a Schiesser kifejezetten jó széles hátra és nagy mellre, igaz nem filléres bóvli.

 • 2011.12.08 15:01:09Welka

  Csak azt nem értem, melltarót miért nem fehérnemű szaküzletben próbál meg valaki venni. Nekem az Intimissimi sem az, hiszen csak B kosaras melltartójuk van. Egy Triumph melltartó nem csak szép, de kényelmes is. Igaz, megkérik az árát, de bőven megéri.

 • 2011.12.08 15:03:18tildy:)

  Mi az , hogy 4-es 5-es meretu melltarto? Lehetne MAGYARUL tan????
  Sehol nem ismerek ilyen -bocsanat a kifejezesert - de hulye meretezest. Irjatok ki,h ogy a legnagyobb meret 80C , azt legalabb ertik a nepek....

  Amugy de ismeros az az idetlen vihogas, hogy ja F vagy G-s vagy H-s kell.
  Biztos kell "onnek" akkora? IGen, kell. Ja hat az nincs, C-ig tartunk.Agyad.

 • 2011.12.08 15:07:15Luighi

  Faxnisak ezek a pitsa-k nagyon! Csak remélem nincs akikez hazamennek :-)

  Az intimissimik szerintem mindkettőn full faxán álltak, de azokat is leköpték.

  Mondju én ezekhez a képekhez nem mertem volna leírni, hogy "fotós" készítette hahahaha

 • 2011.12.08 15:29:28ColT

  A melltartó nélküli képeket támogatom... Meg még pár ilyen postot is :D

  Amúgy már értem, asszony is miért panaszkodik mindig, hogy nem lehet normálisat kapni.

 • 2011.12.08 15:33:47Sirid

  Húúú, lányok, ebben elég sok hiba van!

  Ha már ilyen cikkre szánjátok el magatokat, legalább legyetek figyelmesek és pontosak/korrektek, ne írjatok butaságokat.
  Pl.: a pillangós melltartón lévő pillangót kritizálás helyett NÉZZÉTEK meg, mivel az egy kitűző, és simán le lehet venni, vagy ne írjátok, hogy magyar termékek, mikor olasz melltartókat próbáltok (olvassátok el a címkét legalább...)

 • 2011.12.08 15:50:21Buster87

  Ha tényleg hozzáértő eladókkal szeretnétek találkozni akkor menjetek el a Nyugati Átjáró Házban található Valentin Fehérnemű boltba. Óriási a választék nagy méretekben is, nemcsak a mami fazonúak :-) az esküvőmre vettem ott melltartót és azóta az összeset csak ott veszem, pedig nem budapesti vagyok! Üdv.

 • 2011.12.08 16:16:29Bambuci

  Zsurzsenka
  a Felszabadulás tér mond neked vmit?!
  :-D

 • 2011.12.08 16:19:23nadiposzata

  Léteznek fehérnemű üzletek is, ezek mik?

 • 2011.12.08 16:30:43Lerche

  Az én tapasztalatom azt mutatja, hogy Magyarországon két típusra BIZTOSAN nem gyártanak melltartót: a keskenyhátú ÈS nagymellü nökre, valamint a széleshátú ámde kis kosarat igénylö hölgyekre. (De szóljon valaki, ha EGY üzleten belül látott már legalább 5 különféle 85A-s cicifixet.)
  Nekem pl. 700 km-rel kellett odébb mennem, hogy megérhessem a rácsodálkozást: jé, ilyen is van? (Burkolt reklám: az üzlethálózatot úgy hívják, mint egy zeneszerzö apa-fiú párost.)

 • 2011.12.08 17:22:07stillhungry

  iii a Triumph melltartó széééééppp? De ha már itt tartunk, akkor egy melltartó legyen szexi, mutatós és kényelmes. És bármilyen furán hangzik, de ezek nem zárják ki egymást. És hát sajna amiket itt bemutattatok a cikkben/galériában, azok azok a kategóriák, amit kb trenya alá vennék fel, mikor ezer százalék hogy pasi nem jön a közelembe

 • 2011.12.08 17:23:18hegyilany

  Nem kéne megpróbálni valami normális fehérnemű boltot, kedves cikkíró? Pl. Aranypók, Triumph, Felina, Schiesser, Palmers... Ha már melltartót vesztek.

  Lerche: csak kicsi, erre specializálódott boltokban van olyan választék, amit írsz. (www.bravissima.hu)

  De egyébként van fejlődés, régebben kiröhögtek az Aranypóknál, amikor 75 E/F-et kértem, az elmúlt pár évben meg jó féltucat normális modellt elém tesznek. Ok, a 70G-re még húzzák a szájukat, de ha így megy tovább, előbb-utóbb lesz 65G is. :))))

 • 2011.12.08 17:50:50ms_kotkoda

  A Womens Secret-ről még annyit, hogy a melltartóik nagy része annyira kipárnázott, hogy a 75A/B-s méretet körülbelül 3-szor akkorának mutatja mint amekkora. A maradék melltartó, ami csak merevítős az pedig annyira kör alakú és előre áll, hogy azok is elég természetellenes eredményhez vezetnek...
  Megnyugtató, hogy nem csak nekem kihívás a melltartó vásárlás... ;-)

 • 2011.12.08 17:52:36vanezígy

  Hát engem a melltartók messzemenően nem érdekelnek, de a cicik szépek, végignéztem miattuk a galériát. Köszönjük.

 • 2011.12.08 18:42:55malvinka

  75D-s méretet hordok, az itt felsorolt üzletekben ilyet ritkán találok... Ellenben kényelmes, szép (legalábbis nekem tetsző), jó minőségű melltartókat vettem a méretemben a Tescoban, és a Takkoban is. (Egyszer a Tescoban láttam 75FF méretet is :)) Az ilyen csillivilli fehérneműboltokban meg elég ritkán akad a megszokott 70A 75B 80C 85D stb méretezéstől eltérő kombináció. Legalábbis én úgy vettem észre.

 • 2011.12.08 18:54:56Ilya

  H&M. 2500-3000 Ft-ért ízléses, egyszínű melltartókat lehet kapni, minden fazon van D kosárig. Én is csak 1-2 éve jöttem rá erre, de azóta szinte csak ott veszek fehérneműt.

 • 2011.12.08 19:20:23kevazs

  A 80D-re se kaptak normálisat, akkor mit szóljak én 120 dd méretemmel, nagyon ritkán kapok normális melltartót, akkor is rendelni kell, és nagyon rondákat ajánlanak. Be mész egy boltba és megállnak 95 d méretnél és azon felül szerintük már nincs is nő mellel. Nekem természetesen ilyen nagy,mert mollett vagyok már nem is kaphatok csinos fehérneműt. De gondolhatnának sok felfújt mellű cicababára is, akik megcsináltatják utána meg Amerikából kell melltartót rendelniük, ha szexi és nem szoptatós melltartót szeretnének.
  Egyébként néha a Kikben elég normálisat kapni olcsón és tovább tart mint 9000 Ft megrendelt csodamelltartó.

 • 2011.12.08 21:23:52◄ViZion

  Tangatesztet a népnek!

 • 2011.12.08 21:27:34Victoria Principal

  hegyilany

  Scala?

 • 2011.12.08 22:30:18Subba Sógor

  Ööö...az miért megy melltartót tesztelni, akinek nincs mit tartani?

 • 2011.12.08 22:37:07Deworde

  Bahama-Misty bolt a Ferenc körúton volt már? Egész széles a méretválaszték, és nem csak a szivacsos csodákat nyomatják, hanem szokott lenni tömés nélküli pamutcsipke is. Ja, és ami egy teszten nem derül ki, hogy sokáig bírja a terhelést.

 • 2011.12.08 23:44:28D2

  Fehérneműt bemutatni/fotózni így kell:[link]
  A Keletinél a csirkés kajálda mellett (régi 75-ös buszmegálló) van egy szuper textiles-mindenes, csúcs eladókkal és visszamaradt Triumph melltartókkal, kispénzért gyönyörű modelleket szerzek pl. 80 E-G méretben

 • 2011.12.09 00:59:56tildy:)

  D2, inkabb csak E , max F. Tenyleg jofejek, de ok is kerdeztek, mert nem hittek el , hogy G-s kell . Nem volt nekik, vegul egy F-eset vettem, de nagyon nem szerettem meg, ott jol allt, de hasznalva kibuggyan belole a mellem. PEdig nem volt olcso....
  Szoval jo arcok, de F-nel nagyobb nagyon nem volt nekik mikor ott voltam, es F-bol is csak par darab.
  Aki meg 85t irta fentebb: a 85 meg baromira nem nagy hat! Nem extrem meret.

 • 2011.12.09 05:28:04zootyo

  Naggyon menő fotósotok lehet ezzel az állandó "vidékezéssel" .....

 • 2011.12.09 08:45:45Turboanyu

  Ismerős csaj kért nagyobb méretben melltartót. Lapos eladókislány értetlenül pislogva: De a nagy mell idén már nem divat....
  B+.

 • 2011.12.09 09:07:58D2

  tildy:) :D igazad van, problémáim vannak az ABC-vel.. :D szóval én tényleg E-t vagy F-et hordok, de legutóbb valóban próbáltam egy G-s modellt is (persze addig nem terjednek a méreteim, de tény, hogy nagyon ki kell fogni...), mindenesetre az eladók tündériek, behordják a készletet a fülkébe és nem húzogják a szájukat, hogy fel akarom próbálni az adott darabot, mint a cikkben említett üzletek botsáska-szerű tinilány "eladói"...
  (Nem azért, hogy külföldön minden jobb, de UK-ban egy boltban mondtam a nőnek, hogy megnéznék ugyanabból a modellből 4 méretet (más-más kosárral és körmérettel) és tök értetlenül nézett rám, mondván, hogy ez természetes! Az ilyen cikkektől azért is kapok idegbajt, mert minden nagymellű csajnak tudnia kellene, hogy nem a címkét nézzük, hanem próbálunk és az eredményt vesszük szemügyre... sőt egyeseknél az sem mindegy, hogy a hónap mely napjára időzítik a próbát!)

  Turboanyu, ez jó! Én régen azt kaptam meg, hogy x sportcipő nincs 41-esben mert az NŐI MODELL!

 • 2011.12.09 09:20:58D2

  És bocsi, ha már puffogok, az egész szuperigényes cikkben ez a legborzasztóbb: 39-es kép[link] "Intimissimi 7 490 forint. Méretre jó volt, de elég idétlen ez a testszín, fekete csipkével kombinálva. Kicsit öreges, kicsit egyszerű, kicsit ízléstelen." Az a melltartó, amelyik egy cicit csinál a kettőből és középen nem simul a testhez jó méretű lenne?! WTF?!

 • 2011.12.09 10:17:54zalla

  Vicces a cikk, és próbált már valaki 75 E-s méretben melltartót találni...?! Mert oké, ez az átlag, de szerencsétlen hülye mérettel megáldottaknak még vannak extra nehezítettségei is: standard vékony pánt bevág/nem tart, viszont egyesek képesek pushupos modellt gyártani (könyörgöm, minek?!) Kérlek, egyszer vigyetek ilyen "modell"-t is... Sokkal informatívabb, mert egy ilyen méretnél már kijön az, hogy mennyire tart a hátán, mennyire és hogy fér az ember a kosárba, milyen a merevítés...

 • 2011.12.09 10:19:03zalla

  D2 sokat hallottam mára Keletinél lévő boltról, tudsz pontosabb megjelölést mondani, merre? Köszi!

 • 2011.12.09 10:43:22D2

  zalla: Thököly úton a Bethlen és a Nefelejcs között (és egyetértek, az a modell, ami a 70A minicicin jól néz ki, pár kosárral feljebb, már igencsak fura - lásd a pushupos és középre összenyomós fazonokat :D)

 • 2011.12.09 10:59:54Leningrad

  Nemtom ebben mi a meglepo, el se tudom kepzelni miert erte meg a fotokat csinalni (bar a sracok nagyon orultek neki a cegben). Aki vett mar eleteben melltartot, az tisztaban van vele h hiaba ugyanaz a meret, mell es mell kozott rengeteg a kulonbseg, en is ha uj fazont akarok venni, vegigprobalok vagy 30 melltartot kulonbozo boltokban, amire meglesz egy tokeletes. Ami a tok ugyanakkora konfekciomeretu baratnomnek meg szarul fog allni, meg elall, meg bevag, meg mittomen.

  Ha jol ertem, irtatok arrol egy cikket, h epp ennek a 2 nonek mi hogy allt? Mas: szemmel lathatoan tok rossz mereteket huztak magukra a csajok, a kisebbik mellunek szinte minden melltarto nagy, a nagyobbik mellunek meg tul kicsi. En is huzhatok magamra XXS-es meretu bugyit, aztan nyafoghatok h bevag meg felpuposit oldalt, csak engem (is) korberohognenek.

 • 2011.12.09 18:16:59hajnika9

  én baranyában lakok, és szabályosan mission impossible melltartót venni a 75/E méretemre. bemegyek a triumphba, kedvesen mosolyognak az eladólányok, megkérdezik, miben segíthetnek. egyszerűsítem a dolgot: bármi érdekel a méretemben... tudnak mutatni kettőt, azok is mamafazonúak. 1x volt egy szép fehér, de hiába volt 75/E-s a mérete, bizony az is 4 cicit csinált :)
  a kérdésemre, hogy kapnak-e méretet, a válasz sokszor annyi, hogy "pesten van". ja bocsánat. tudom, utazzak pestre.
  a mmarks & spencer is gyárt normális nagyobb kosarú melltartókat, pécsen az sem kapható.
  magyarul ha valaki baranyában nagyobb kosármérettel melltartót szeretne venni, az menjen pestre. köszönjük!
  vagy rendeljen külföldről :)
  a la senza angol oldalán nem vészesek az árak, és a postaköltség is elfogadható, és nem utolsó sorban még 65/G kosaras melltartóik is vannak :)

 • 2011.12.10 18:26:38jópasi33Bp

  A piros melltartónál a melle alul kilóg a nagymellűnek. Szerintem nem így kéne ezt hordani...

 • 2012.06.28 22:48:15Jessy.

  Hétfőn nyílik egy Magistral, Triumph fürdőruha outlet az Eurocenterben az Interspar bejárata mellett! 1 hónap lesznek nyitva!
  Régebbi modellek lesznek féláron!
  Na oda érdemes benézni!

 • 2017.05.05 21:21:19Gabor Pinke

  Ez egy nagyon tanulságos eszmecsere, de én mindig a saját feleségemnek vettem fehérnemüt, úgy hogy mindig elégedettség övezte. Sokszor kértem segítséget az eladó hölgyektől, bár az arcom pirult, de ezt sohasem bántam. Egy hölgy a legszebb ha SZÉP fehérnemü van rajta. KÍVÁNATOS. Legyen szép a napotok és legyen szép látványban részetek, valamint sok örömöt a kapcsolatotokban. Gábor

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta