no

Ragasszon 11 millió forintot a körmére

Gyémántberakás 11 millió, körömmatrica 46 000 forintért, mert nemcsak a körömdísz ragadós, a hülyeség is.

Gyémántmanikűr

manikur

A Cherish Me Ltd. nevéhez fűződik a világ legdrágább manikűrje: az Iced manicure. A cég London egyik luxusszállodájában a The Dorchester Hotelben működik. A körmökre összesen tíz karátnyi apró gyémántkövecskét ragasztanak 32 000 angol fontért (11,7 millió forint). Ha egy nőnek ilyen körmei vannak,  nem árt, ha nem mosogat, nem nevel gyereket, nem főz, nem él szexuális életet, sőt, lehetőleg nem csinál egyáltalán semmit, mert drága mulatság lenne, ha az értékes körmök letöredeznének, vagy lepotyogna róluk a smukk.

Körömgyűrű

korom

Ez az ékszer az egyik legértelmetlenebb dolog, amit valaha láttam, Jules Kim, a Bijules kreátora tervezte Beyonce Knowlesnak. Az eredeti fehér köveket 18 karátos aranyba foglalták. Ha valaki elirigyelné az énekesnő ékszerét, persze megveheti másolatát, potom 8 000 amerikai dollárért (1,8 millió forint). Ezzel a dísszel a körmünkön sem lehet túl sok mindent kezdeni, és elég szörnyen is néz ki. .

 

Körömmatrica

matrica

A körömmatrica valóban megkönnyítheti az életet, mivel nem kell megvárni, mire megszárad a lakk, és viszonylag egyszerűen felragasztható. Ami viszont ebben a darabban elgondolkodtató, hogy őrülten giccses, csak két napig bírja ki a körmökön, és a szett ára 200 amerikai dollárba kerül (46 000 forint). Ha azt vesszük, hogy egy középkategóriás körömlakk ára 800 forint, akkor ebből az árból 57 üvegcse gyorsan száradó körömlakk jönne ki.

 

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek