3 milliárdba kerül, de legalább kényelmetlen

Vannak szép és kényelmes alsóneműk, de a hiperluxus melltartóról és bugyiról ez nem mondható el.

Az igaz, hogy gyönyörűen csillognak ezek a melltartók és a hozzáillő bugyik, de valószínűleg elég kellemetlen lehet viselni őket. Az a sok apró kő elég nehéz lehet, kidörzsölheti a bőrt, és ráadásul még mutogatni sem lehet őket. Talán pont ez a cél az effajta  drága ékszerszettek tervezésénél, hogy a burzsuj férfi örömére a nő kényelmetlenül érezze magát bennük, és minél előbb ledobja magáról a luxuscikkeket?

Íme a két fényűző ajándék nőknek:

A "Red Hot Fantasy Bra and Panties" névre keresztelt kombináción ezerháromszáz drágakő és egy háromszáz karátos Thai rubin található. A Guiness Rekordok Könyvében úgy szerepel, mint a valaha készült legextrémebb és legdrágább fehérnemű. Az ára tizenötmillió amerikai dollár, vagyis valamivel kevesebb mint három és félmilliárd forint.

Picture-128.png

Ezt követi a sorban a "Heavenly Star Bra", amely tizenkét és félmillió amerikai dollárba, azaz majdnem hárommilliárd forintba kerül. Ezerkétszáz Sri Lanka-i rózsaszín zafír, és egy kilencven karátos gyémánt ékesíti. Csak a gyémánt ára 10,6 millió dollár, ami majdnem 2,5 milliárd forint.

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Oszd meg másokkal is!
Mustra