Drakula Sandy vérét szívja az idei Halloween buliban

Ma este ellepik a szórakozóhelyeket a boszorkák, a drakulák, Sandy és párja Danny Zuko hasonmásai. A megvásárolható jelmezek ára tízezer forintnál kezdődik, igaz a kisebb kiegészítőket már százharmincért be lehet szerezni.

Arra már kevés az idő, hogy saját ruhát kreálj a hétvégi Halloween bulira, de vásárolni sohasem késő.

Szerencsére egyre több olyan üzlet van, ahol a jelmezen át a kisebb kiegészítőig mindent be tudsz szerezni. Ahogy ezt már megszokhattuk, idén is a legkeresettebbek a boszorkány, a vérszívó drakula, az apáca, a pap és az ápolónő öltözetek – mondta a Maszka jelmezkölcsönző egyik munkatársa. Szintén hódít még a Conan; a cowboy és űrlény (a Cowboys & Aliens után szabadon), illetve a retro jegyében ismét magunkra ölthetjük a szende vagy éppen a bőrnacis Olivia Newton-John – a pasink meg John Travolta – szerepét a Grease-ből, látható a Halloween Express oldalán.

A megvehető jelmezek ára 10000 forintnál kezdődik és a határ a csillagos ég. Természetesen, ha nem szeretnél ennyit költeni, kölcsönözhetsz többek között a www.maszka.hu vagy a www.margaretajelmez.hu oldalakon keresztül (az árut személyesen tudod átvenni). Kedvedre válogathatsz a jelmez és kellék listából, de vigyázz, mert gyorsan elkapkodják a jobb darabokat! A bérelhető kosztümöket 5000-15000 forint között kínálják a boltok.

A tartozékokat keresheted még a nagyobb hipermarketekben is, itt egészen olcsók: például egy boszorkányorrot már 130, egy drakula szettet meg 750 forintért a magadénak tudhatsz.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek