LÁJFHEKK

Drakula Sandy vérét szívja az idei Halloween buliban

2011. október 31., hétfő 08:54

Ma este ellepik a szórakozóhelyeket a boszorkák, a drakulák, Sandy és párja Danny Zuko hasonmásai. A megvásárolható jelmezek ára tízezer forintnál kezdődik, igaz a kisebb kiegészítőket már százharmincért be lehet szerezni.

Arra már kevés az idő, hogy saját ruhát kreálj a hétvégi Halloween bulira, de vásárolni sohasem késő.

Szerencsére egyre több olyan üzlet van, ahol a jelmezen át a kisebb kiegészítőig mindent be tudsz szerezni. Ahogy ezt már megszokhattuk, idén is a legkeresettebbek a boszorkány, a vérszívó drakula, az apáca, a pap és az ápolónő öltözetek – mondta a Maszka jelmezkölcsönző egyik munkatársa. Szintén hódít még a Conan; a cowboy és űrlény (a Cowboys & Aliens után szabadon), illetve a retro jegyében ismét magunkra ölthetjük a szende vagy éppen a bőrnacis Olivia Newton-John – a pasink meg John Travolta – szerepét a Grease-ből, látható a Halloween Express oldalán.

A megvehető jelmezek ára 10000 forintnál kezdődik és a határ a csillagos ég. Természetesen, ha nem szeretnél ennyit költeni, kölcsönözhetsz többek között a www.maszka.hu vagy a www.margaretajelmez.hu oldalakon keresztül (az árut személyesen tudod átvenni). Kedvedre válogathatsz a jelmez és kellék listából, de vigyázz, mert gyorsan elkapkodják a jobb darabokat! A bérelhető kosztümöket 5000-15000 forint között kínálják a boltok.

A tartozékokat keresheted még a nagyobb hipermarketekben is, itt egészen olcsók: például egy boszorkányorrot már 130, egy drakula szettet meg 750 forintért a magadénak tudhatsz.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta