Vidd a koridat a HÓ-SHOW-ra

Most az új felszerelést kipróbálhatod, mielôtt megveszed, a mesterséges lejtőkön lehet siklani, és korizni a pályán – ez a hétvégi kiállítás újdonsága.

cikk-tipus-altalanos

 

A téli sportoknak, a télen is egészséges életmódnak már nálunk is hagyománya van, erre utal a hétvégén, november 6-8-án, a Budapesti  Hungexpo Vásárcsarnokában megrendezésre kerülő 19. HÓ-SHOW – Kaland és élménynapok rendezvénye. Ugyanakkor és ugyanitt látható a 8. SPA és WELNESS Kiállitás (az egészségturizmusról és életmódról), valamint az EQUIFEST, a ló ünnepe bemutatkozás is.

Az idei HÓ-SHOW díszvendége Szlovákia (az A Pavilon 302-es standja az övék), ahol az Alpesi-országoknál mérsékeltebb áron, de ugyancsak jó színvonalon lehet űzni a téli sportok minden ágát, ezt illusztrálják a kiállítók.

 

Kétóránként slide-bemutató

A legnagyobb látványosság és a legtöbb látnivaló a címadó HÓ-SHOW-n fogad. Itt nemcsak az idei síszezon legmenőbb ruházataival és a legújabb sportfelszerelésekkel találkozhatsz, de a pláne, hogy az utóbbiakat még a gyakorlatban is kipróbálhatod, mégpedig ingyen.

A mesterséges lejtőkön kétóránként slide-bemutatót tartanak a hazai legjobbak, ebbe a sportágba akár bele is kóstolhatsz: síléccel vagy snowborddal, persze csak a bemutatók szünetében.

A korcsolyapályán a műkorcsolyások és jégtáncosok  virtuózai siklanak, ez kiváló program, és a szünetekben szabad a pálya, csak hoznod kell saját korcsolyád. Vagy bérelni is lehet a helyszínen 150 forintért.

Van szemet-lelket gyönyörködtető irodalmi-, videó- és fotókiállítás is, amelyen a "LÉTELEMÜNK A HÓ" című pályázat győztesei vesznek részt. A technika csodái is felvonulnak, még rallye-autókat, motoros szánokat, jégszörföket is láthatsz.

 

A SPA és WELNESS (Egészség, Túrizmus, Életmód) Kiállitás jó  kiegészitője a HÓ-SHOW-nak, pédául az egyik ismert szépségszalon a helyszínen jelentkezőkön mutatja be szépészeti újdonságait. Hajrá! A változatos fitness-bemutatók mozgásra ösztönöznek, a szakemberek pedig választ adnak az egészségügyi kérdéseidre.

Ajánljuk, hogy a harmadik kiállítást és lovas fesztivált, az EQUIFEST-et se hagyd ki! Szép lovak, nagyszerű bemutatók várnak rád.

 

Óriási buli a HÓ-SHOW után

November 7-én este tiztől  ROXY  LIVE élő közvetités a Hungexpo Budapesti Vásárcsarnokából, a Karmatronic, DJ Smiths és  Whiteboy közreműködésével. Előtte nyolc órától Sub Bass Monster, társprogramként Groovehouse illetve Roxy Party.

 

Általános információk

Nyitvatartás: november 6-7-én:  10-19 óráig, november: 8-án 10-18 óráig

Megközelítés: a 2-es metróval az Őrs vezér térig, onnan a 100- as autóbusszal; vagy a 37-es villamossal a Blaha Lujza tértől. Gépkocsival a Kerepesi-úton keresztül (fizető parkoló!)

 

Jegyárak: napijegy: 1500 Ft., kedvezményes (gyermek, nyugdíjas, stb) jegyek: 1000 Ft.

 

 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek