KULTÚR

TYPO a Gödörben

2009. május 11., hétfő 11:00

frivol-1anitaHa már az egész város a Gödörnél heverészik a korán jött nyárban, akár be is sétálhatsz az Erzsébet téren a jobb oldali üvegburás, oszlopos kiállítótérbe. Itt mutatkoznak be a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem végzős tipográfus hallgatói vizsgamunkáikkal.

A szabad lyukas órák pont azért vannak, hogy rögvest tervezzünk is velük. Ha épp munka közben tévedsz a dívány.hu oldalára pihentetésképp, ajánlanánk egy kis kikapcsolódást. Ha a Belvárosban dolgozol, igazán semmiség elsétálnod az Erzsébet téri Gödörhöz, itt kényelmesen elköltheted „ozsonnádat”, majd szellemi felfrissülésként vezessen utad a kiállítótérbe. Ha távolabbi munkahellyel bírsz, iktass be egy kis kitérőt, garantáltan megéri.

A Gödör legújabb TYPO kiállításán ugyanis azon leendő tipográfusok vizsgamunkáit láthatod, akiknek művei hamarosan plakátokról, könyvek borítójáról, magazinok címlapjairól köszönnek majd vissza. De még a kezdetnél tartunk, egészen pontosan az osztályozásra szánt daraboknál.
typo_killts_anita

Láthatsz magazinterveket, könyveket, fotóalbumokat, plakátokat, igazán izgalmas kísérleteket.

 

 

 

egervari_leonardo6 Zárásként még egy jó hírrel szolgálhatunk: a kiállítás mindenki számára nyitott és ingyenes!

 

 

 

kiallitas-pointer-try
TYPO kiállítás
Időpont: 2009. május 4–16.
hétfő–csütörtök: 16.00–22.00
péntek–vasárnap: 11.00–24.00
Helyszín: Gödör Klub
1051 Budapest, Erzsébet tér

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta