Szülőket a szülőmegőrzőbe!

Biatorbagy-viaduktÉrtsd meg végre, hogy nagyon jó lesz neked ma ott! Lesz még rajtad kívül egy csomó más anyuka, apuka, szépen eljátszotok majd egymással, meg beszélgethettek is, és képzeld, nyugodtan szólhatsz, ha éhes vagy szomjas vagy. Na, jó lesz, anya? Gyere, elviszlek Biatorbágyra, a szülőmegőrzőbe!

 

Nincs tovább, kitört a gyereknap! És ha eddig halogattad volna a döntést, hogy hová is menjetek ma a gyerekkel, hogy inkább a Városliget, ahol sétakocsikázhat, körhintázhat meg kézműveskedhet, vagy esetleg a Hajógyári-sziget, akkor most ajánlénak valami mást. Menjetek el Biatorbágyra, a Füzes-patak partjára, ahol ezúttal téged adnak be a gyerekek a szülőmegőrzőbe – és más felnőttek vigyáznak rád –, amíg a srácok kitombolják magukat a gyereknapon.

Na jó, előtte egy kicsit szórakozhatsz is, mert a mostani gyereknappal a szervezők a szülőknek is kedveznek, hiszen olyanra tervezték a programokat, hogy az „50 éves gyerekek” is megtalálják a nekik való foglalatosságokat. Egyébként egész nap lesz kézműves-foglalkozás – langalósütés, papírmerítés, gyertyaöntés, ugrálókötél-készítés, rongybabakészítés, similabda-készítés, virágkaró-faragás, valamint vásári dobáló- és ügyességi, logikai játékok. A körhintákon szállhat-repülhet az idő, a vízi kerék, a pancsolda és az akrobata játék nyitva áll kicsi és nagy előtt. Délután négytől Nyakigláb, Csupaháj és Málészáj vásári komédiáját tekinthetitek meg a Ládafia Bábszínház előadásában. Utána Mosolylovag-választásra kerül sor, majd rendhagyó tanórashow (röpdolgozat a szülőknek, élő gyermekszáj-műsor a gyerekeknek).

A biatorbágyi gyermeknapon ráadásként (13–19 óráig) akár a te csemetéd is lehet a rendezvény gyermekigazgatója! A pontozásos versenyben a legjobbak az igazgatói címnek örvendhetnek, rendeleteket alkothatnak, melynek végrehajtásáról a szervezők gondoskodnak. A Legyél te a legjobb, legügyesebb!-cím elnyeréséhez pedig a szülők segítségére is szükség lesz!
Az egészen kicsik szórakoztatásáról a Babuka Játszócsoport (www.babuka.hu) és a Dr. Vass Miklós Alapítvány (www.drvma.hu) gondoskodik.
A belépés és a játékok használata díjtalan.

Ugye meggyőztelek, hogy jó lesz neked Biatorbágyon, a gyereknapi szülőmegőrzőben?

program-szervezo-try
Gyereknap Biatorbágyon, a Füzes-patak partján
Időpont: 2009. május 30.
Biatorbágy megközelítése: az M1-es autópályán – matrica nélkül a biatorbágyi leágazásig
Térkép: Biatorbágy

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek