KULTÚR

Pezsegj a strandon, most, éjszaka!

2009. június 19., péntek 18:22

palatinus_frdHa e pillanatban éppen a netet bámulod, és csak sóhajtozol, hogy semmi, de semmi program ma, azaz 19-én estére, akkor azonnal pakold be a fürdőruhádat, hívd a barátnőket, és irány Palatinus vagy a Dagály! A Strandok éjszakáján ki ne hagyd a pezsgőfürdős lazulást!
A margitszigeti Palatinust és a pesti Dagály Strandfürdőt ezúttal egész éjszaka – hajnali kettőig – egyetlen belépőjeggyel lehet látogatni. A pesti oldalon kilenckor a Made in Hungaria karaokee-változata a program, majd a film szereplői énekelnek nekünk élőben. A Csinibaba hangulatának jegyében tizenegytől a főszerep a Novakultúr zenekaré, ez után a letűnt korok emlékeként Dévényi Tibort és B. Tóth Lászlót csodálhatjuk egy retro parti erejéig.

A Margit-szigeten latinosabb karneváli hangulat uralkodik majd. Nyolckor felvonulással indul a banzáj, majd pörgős brazil zene, táncosok és capoierások pezsdítik fel az arra alkalmasnak mutatkozó strandolókat. Fél tíztől a Takalaka Band MC Kemonnal kiegészülve reggae és szambazenéket vegyít, közben pedig táncoktatásra is sor kerül. Éjféltől riói táncosoké és DJ Candeláé a terep hajnalig.

Aki a 4000 forintos belépőért a legtöbbet szeretné kihozni az estéből, annak a riksás fiúkat ajánljuk – nem tudni, hogy egy mosolyért vagy ellenszolgáltatás fejében vállalják-e a fuvart. Élelmesebbek a kommentben holnaptól be is számolhatnak a riksásfiú-mustráról. Hadd pezsegjen az is, aki ott sem volt!

program-szervezo-try

Strandok éjszakája, 2009
2009. június 19.
Dagály és Palatinus Strandfürdő

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta