KULTÚR

Nyelvi hullámverés – Parti Nagy-parti

2009. június 11., csütörtök 07:12

cinetripParti Nagy Lajos kapcsán nem ragadtatnám magam ilyen éles leleményre – ismeretlen szerzőtől kölcsönöztem a címet. Ilyen ismeretlen lehetett az is, aki elszundikálva a habos fürdővízben, a habok közé pottyanthatta kedvenc papírformátumú olvasmányát. Különben kinek jutna eszébe kortárs irodalmi élményt vegyíteni egy Cinetrip-partival?

Hogy miről is van szó? A hangoskönyvek vízbiztos világa helyett itt a hangfürdő, a Cinetrip és a Lukács fürdő vadonatúj közös vállalkozása egy péntek este erejéig.
A június 12-ei hangbirodalmi ősbemutató, a medencéből élvezhető audiovizuális felolvasóest, melyhez a nyersanyagot a kortárs magyar irodalom azon alakja szolgáltatja, aki majd’ minden írott műfajban megmerítkezett már. A Taxidermia című film ihletője, a Jógyerekek képeskönyve nagy sikerű rémvarieté fordítója és számos regény, verseskötet alkotója ezúttal tehát irodalmi vízbe vezetőt mond.

Erre az eddig rendhagyónak tekinthető kezdeményezésre a verbális fürdőmester vizes-strandos írásaival készül. A strandszonettek alatt a vizuális aláfestést a Skylab VJ’s from Space és Lee Unflyable, illetve a Kiégő Izzók csoport biztosítja. A zenéről Shuriken, Waxman és Superman gondoskodik.

Azok tehát, akik otthonosan mozognak a kortárs magyar irodalomban, most társas fürdőzés keretében adózhatnak kedvenc olvasmányaiknak.


program-szervezo-try

Időpont:
2009. június 12., péntek, 21.00–02.00
Helyszín: Lukács fürdő
1023 Budapest, Frankel Leó u. 25–29.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta