Nyelvi hullámverés – Parti Nagy-parti

cinetripParti Nagy Lajos kapcsán nem ragadtatnám magam ilyen éles leleményre – ismeretlen szerzőtől kölcsönöztem a címet. Ilyen ismeretlen lehetett az is, aki elszundikálva a habos fürdővízben, a habok közé pottyanthatta kedvenc papírformátumú olvasmányát. Különben kinek jutna eszébe kortárs irodalmi élményt vegyíteni egy Cinetrip-partival?





Hogy miről is van szó? A hangoskönyvek vízbiztos világa helyett itt a hangfürdő, a Cinetrip és a Lukács fürdő vadonatúj közös vállalkozása egy péntek este erejéig.
A június 12-ei hangbirodalmi ősbemutató, a medencéből élvezhető audiovizuális felolvasóest, melyhez a nyersanyagot a kortárs magyar irodalom azon alakja szolgáltatja, aki majd’ minden írott műfajban megmerítkezett már. A Taxidermia című film ihletője, a Jógyerekek képeskönyve nagy sikerű rémvarieté fordítója és számos regény, verseskötet alkotója ezúttal tehát irodalmi vízbe vezetőt mond.

Erre az eddig rendhagyónak tekinthető kezdeményezésre a verbális fürdőmester vizes-strandos írásaival készül. A strandszonettek alatt a vizuális aláfestést a Skylab VJ’s from Space és Lee Unflyable, illetve a Kiégő Izzók csoport biztosítja. A zenéről Shuriken, Waxman és Superman gondoskodik.

Azok tehát, akik otthonosan mozognak a kortárs magyar irodalomban, most társas fürdőzés keretében adózhatnak kedvenc olvasmányaiknak.


program-szervezo-try

Időpont:
2009. június 12., péntek, 21.00–02.00
Helyszín: Lukács fürdő
1023 Budapest, Frankel Leó u. 25–29.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek