Naptár, ami a nőknek is tetszik (x)

campari-leadA naptárok korát éljük. Sokan akarnak rájuk kerülni, vagy a sajátjukat kiadni. Szerencsére évről–évre akadnak köztük igazán színvonalas kiadványok. Az olasz italkülönlegesség, a Campari naptára Olga Kurylenkóval közéjük tartozik.

cikk-tipus-x

Értékeihez hűen a Campari idén is naptárkészítésbe fogott. A cég újfent művészi megközelítéssel rendelkező, világhírű fotóst kért fel arra, hogy képein keresztül egyedi koncepciójú összeállítással örvendeztesse meg a márka kedvelőit. A munkát, ahogyan azt már megszokhattuk, most is világhíresség segítette. Egy évvel ezelőtt Jessica Alba állt modellt és vívta ki bájos eleganciájával, érzelmeket felkorbácsoló képsorozatával a női vásárlók elismerését is.

campari1


Idén viszont, a Campari szülővárosában, Milánóban megkomponált a csábítást, az érzékiséget és a bűnbeesést ábrázoló montázsokon Olga Kurylenko pózolt. A legutóbbi James Bond filmben, a Quantum erejében bemutatkozó színésznő hol dívaként, hol randevúra készülő nőként, máskor buli királynőként, vagy éppen az életre kelt álomnőként libbent a kamera elé.

campari2Az egyik kép kedvéért féltucatnyi Ducati motoros körében látható, ami igazán impresszív beállítás lett a kényes ízlésű kritikusok szerint is.  Hasonlóan emlékezetes fotóként ragadt meg többekben az, amelyen Olga a szökőkútban állva hívogatja magához kedvesét a romantikus hajnali órákban.

Egyöntetűek a vélemények arról, hogy a 2010-es Campari kalendárium méltó utóda lett a korábbi kiadványoknak, és idén is magas művészi színvonalon sikerült lencsevégre kapni a mámorító pillanatokat. A naptár lapozgatása közben, vagy azt a falra akasztva, hónapról – hónapra pörgetve pedig újra és újra elcsodálkozhat majd mindenki, hogy mi mindent is hozhat ki belőlünk a jövő év, ha szenvedéllyel éljük az életet. Igaz ehhez kéznél a segítség, hiszen a Campari karakteres ízével, illatával, valamint tűzpiros, vadító színével továbbra is bármikor hozzá tud járulni a szenvedély felszításához.

A Campari hagyományaihoz híven mindössze 9999 darabot készíttet a sorrendben 11. exkluzív naptárából is. A gyűjtőknek tehát idén sem árt igyekezniük, hogy megszerezzék az egyik példányt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek