KULTÚR

Naptár, ami a nőknek is tetszik (x)

2009. december 22., kedd 18:59

campari-leadA naptárok korát éljük. Sokan akarnak rájuk kerülni, vagy a sajátjukat kiadni. Szerencsére évről–évre akadnak köztük igazán színvonalas kiadványok. Az olasz italkülönlegesség, a Campari naptára Olga Kurylenkóval közéjük tartozik.

cikk-tipus-x

Értékeihez hűen a Campari idén is naptárkészítésbe fogott. A cég újfent művészi megközelítéssel rendelkező, világhírű fotóst kért fel arra, hogy képein keresztül egyedi koncepciójú összeállítással örvendeztesse meg a márka kedvelőit. A munkát, ahogyan azt már megszokhattuk, most is világhíresség segítette. Egy évvel ezelőtt Jessica Alba állt modellt és vívta ki bájos eleganciájával, érzelmeket felkorbácsoló képsorozatával a női vásárlók elismerését is.

campari1


Idén viszont, a Campari szülővárosában, Milánóban megkomponált a csábítást, az érzékiséget és a bűnbeesést ábrázoló montázsokon Olga Kurylenko pózolt. A legutóbbi James Bond filmben, a Quantum erejében bemutatkozó színésznő hol dívaként, hol randevúra készülő nőként, máskor buli királynőként, vagy éppen az életre kelt álomnőként libbent a kamera elé.

campari2Az egyik kép kedvéért féltucatnyi Ducati motoros körében látható, ami igazán impresszív beállítás lett a kényes ízlésű kritikusok szerint is.  Hasonlóan emlékezetes fotóként ragadt meg többekben az, amelyen Olga a szökőkútban állva hívogatja magához kedvesét a romantikus hajnali órákban.

Egyöntetűek a vélemények arról, hogy a 2010-es Campari kalendárium méltó utóda lett a korábbi kiadványoknak, és idén is magas művészi színvonalon sikerült lencsevégre kapni a mámorító pillanatokat. A naptár lapozgatása közben, vagy azt a falra akasztva, hónapról – hónapra pörgetve pedig újra és újra elcsodálkozhat majd mindenki, hogy mi mindent is hozhat ki belőlünk a jövő év, ha szenvedéllyel éljük az életet. Igaz ehhez kéznél a segítség, hiszen a Campari karakteres ízével, illatával, valamint tűzpiros, vadító színével továbbra is bármikor hozzá tud járulni a szenvedély felszításához.

A Campari hagyományaihoz híven mindössze 9999 darabot készíttet a sorrendben 11. exkluzív naptárából is. A gyűjtőknek tehát idén sem árt igyekezniük, hogy megszerezzék az egyik példányt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta