Vámpíros: megjelölve és elárulva

elarulva-kicsiA vámpírjelöltek bentlakásos iskolájában Zoey Redbird megkezdi az átváltozást: ex-pasija vérének szagától összefut a nyál a szájában, már csak éjszakánként érzi jól magát… Aztán holtan találnak egy fiút. Mi történik itt?

cikk-tipus-ajanlo


Az Éjszaka Háza első részében Zoey vámpírjelöltté válik, amikor középiskolájában váratlanul felbukkan egy élőhalott Nyomkereső, és a vámpírok zafírkék jelét rajzolja a homlokára. Attól a pillanattól fogva az egész élete megváltozik.

Alig néhány órája marad, hogy beköltözzön az Éjszaka Házába, ahol teste lassan változni kezd. Egyszer csak az veszi észre, hogy az ex-pasija vérének szagától összefut a nyál a szájában, hogy a napsugarak égetik a bőrét, és már csak éjszakánként érezi jól magát, miközben tudja, olyan erő birtokába került, amelyről korábban álmodni sem mert. Már tudja, hogy a vámpírok istennője különleges képességekkel ajándékozta meg, nem marad más választása, mint beszállni az Éjszaka Házának könyörtelen hatalmi játszmáiba.

Az első könyv az Átváltozásról és a hatalmi harcokról szól. Zoey Redbird megszokja a vámpírjelöltek nem éppen hétköznapi életét és úgy érzi, végre sikerült beilleszkednie, barátokra lelnie. Megválasztják a Sötétség Lányainak vezetőjévé, szerelmi élete is kiteljesedik, hiszen az iskola leghelyesebb pasijával, Erikkel jár. 

Az Éjszaka Háza második részét sok olvasó várta már. Az Elárvulva címet viselő regény végre magyarul is megjelent. Kiderül belőle, hogy a Vámpírok iskolája felett sötét viharfellegek gyülekeznek, és egyszer csak bekövetkezik az, amitől mindenki rettegett: holtan találnak egy fiút a városban. Minden jel arra mutat, hogy egy vámpír végzett vele.

A Fox News 23 tévécsatornán a vezető hír: megtalálták az eltűnt fiú, a Union hátvédje, Chris Ford holttestét. A holttest az Arkansas folyó szikláin akadt fent, a fiú halálát a súlyos vérveszteség okozta. Testén számos harapásnyomot találtak és azt valószínűsítik, hogy valamilyen nagytestű ragadozó marcangolta szét. Nem sokkal a tragikus haláleset felfedezése után érkezik a hír, hogy a Union egy másik futballistája is eltűnt. Brad Higeonst nem csak a csapattársa volt Chrisnek, hanem az unokatestvére is. Rendőrök bukkannak fel az Éjszaka Házában, és Zoey hamarosan a gyanúsítottak között találja magát. Vajon ki akarja rá terelni a gyanút?

”Kényszerítenem kellett magamat, hogy egyenletesen lélegezzek. Mi a fene ütött belém? Összeszorult a mellkasom, és úgy émelyegtem, hogy attól féltem, mindjárt elhányom magam. Kicsit enyhült a lüktetés a fülemben, de az idegesség úgy borult rám, mint egy halotti lepel. Minden porcikám azt üvöltötte, hogy Valami nem stimmel! Valami nagyon nem stimmel!" 

Az Elárulva méltó folytatása az Éjszaka Háza sorozat előző kötetének, a Megjelölve című hátborzongatóan izgalmas regénynek. Sötét és szexi, igazi csemege a vámpírkönyvek kedvelőinek! 

 

elarulvaP.C. Cast / Kristin Cast:
Elárulva – Az éjszaka háza 2

Kiadó: Kelly Kft
Ára: 2980 Ft

 

cikk-tipus-linkek

A science fiction műfaja, új - várhatóan Oscar díjas - remekművel népszerűsíti palettáját: a District 9 ugyanis, nem csak hű marad a fikcióhoz, de valami újszerűt is kreál. Akcióban, thrillerben, humorban és társadalomkritikában is domborít. | Földönkívüliek a johannesburgi gettóban

 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek