Randiguru? Kutyaütő magyar Will Smith...

randiguru-fokuszIgazi fallikus szimbólum nyilatkozik arról, hogyan kell negyed óra alatt becsajozni, példaképe Will Smith, és - sajnálom, de - az egész produkciója nagyon szánalmas...

cikk-tipus-jegyzet

 

Mr. Pickup Artist, a nőcsábász, elárulja, hogy kell 15 perc alatt a csetről az ágyba dumálni a csajt. Tanfolyamot is hirdetett, heti egy óra, három hét - és azt ígéri, megtanítja csajozni a résztvevőket. Extra falatként egy sikeres randit garantál minden résztvevőnek.

Ötletét Will Smith Randiguru című filmjéből vette, amiben a csábítás nagymestere annyira lenyűgözte, hogy azonnal érezte, ezzel neki is feladata van...

A magyar - hívjuk tehát így - randiguru képlete egyszerű: elég, ha nem úgy nyitsz egy csetet, hogy "leszopsz?", hanem "Szia", vagy "a bocicsoki a legfinomabb, üdv, ádám.", és a lányok állva pisálnak utánad. Sokat segít még a szmájlikkal turbózott írás, mert ebből a másik oldal leveheti, milyen jókedélyű is Mr. PUA ( a pápua :) ), vagy bárki más.

Javasolja továbbá olyan fordulatok használatát, mint "észrevettem rajtad valamit..." (és itt szinte látom ahogy sejtelmesen elhallgat a cseten egy egész pillanatra, amennyire csak bír). Erre nem tudnak nem válaszolni, visszakérdezni, hogy mit? - érvel a női mélylélektan szakavatott ismerőse.

Hát, Mr. PUA, szerintem te egy jó nagy fallikus szimbólum vagy, még jó, hogy legalább az arcodat adod hozzá. Talán a legfrissebb Kettős látás cikkünkből ajánlhatnám Tari Annamária pszichológus néhány idevágó sorát, az viszonylag diplomatikusan fejezi ki azt, mire gondol ilyenkor az ember:

"A nő...működése nem írható le egyszerű képlettel, mint a „veszek neki virágot, akkor örülni fog”. Bonyolultabb érzelmek és vágyak jellemezhetik, amik azért arra is garanciát adnak, hogy nem lehet mellette unatkozni."

Nem tudom, jól értettem-e a videón elhangzottakat. Mármint hogy "leszopsz?"-ot használva faragatlanság, de "bocicsokival bekenve" teljesen szalonképes dolog farokápoló állattá degradálni a nőt... Mert ennek az igének a hirdetésére alapítottál épp most egy vállalkozást. Remélem nem túl szép reményűt... Ciki szexállatokként tekinteni a nőkre, Mr. PUA.

 

cikk-tipus-linkek

Kettős látás Tari Annamária pszichológussal és Horváth Gergely MR2 DJ-vel, ahol a női és a férfi oldal is domborodik, mégsem dúl a szexizmus... | Vámpírológia - rejtélyt, vagy vért kívánunk

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra