KULTÚR

Randiguru? Kutyaütő magyar Will Smith...

2009. október 8., csütörtök 13:31

randiguru-fokuszIgazi fallikus szimbólum nyilatkozik arról, hogyan kell negyed óra alatt becsajozni, példaképe Will Smith, és - sajnálom, de - az egész produkciója nagyon szánalmas...

cikk-tipus-jegyzet

 

Mr. Pickup Artist, a nőcsábász, elárulja, hogy kell 15 perc alatt a csetről az ágyba dumálni a csajt. Tanfolyamot is hirdetett, heti egy óra, három hét - és azt ígéri, megtanítja csajozni a résztvevőket. Extra falatként egy sikeres randit garantál minden résztvevőnek.

Ötletét Will Smith Randiguru című filmjéből vette, amiben a csábítás nagymestere annyira lenyűgözte, hogy azonnal érezte, ezzel neki is feladata van...

A magyar - hívjuk tehát így - randiguru képlete egyszerű: elég, ha nem úgy nyitsz egy csetet, hogy "leszopsz?", hanem "Szia", vagy "a bocicsoki a legfinomabb, üdv, ádám.", és a lányok állva pisálnak utánad. Sokat segít még a szmájlikkal turbózott írás, mert ebből a másik oldal leveheti, milyen jókedélyű is Mr. PUA ( a pápua :) ), vagy bárki más.

Javasolja továbbá olyan fordulatok használatát, mint "észrevettem rajtad valamit..." (és itt szinte látom ahogy sejtelmesen elhallgat a cseten egy egész pillanatra, amennyire csak bír). Erre nem tudnak nem válaszolni, visszakérdezni, hogy mit? - érvel a női mélylélektan szakavatott ismerőse.

Hát, Mr. PUA, szerintem te egy jó nagy fallikus szimbólum vagy, még jó, hogy legalább az arcodat adod hozzá. Talán a legfrissebb Kettős látás cikkünkből ajánlhatnám Tari Annamária pszichológus néhány idevágó sorát, az viszonylag diplomatikusan fejezi ki azt, mire gondol ilyenkor az ember:

"A nő...működése nem írható le egyszerű képlettel, mint a „veszek neki virágot, akkor örülni fog”. Bonyolultabb érzelmek és vágyak jellemezhetik, amik azért arra is garanciát adnak, hogy nem lehet mellette unatkozni."

Nem tudom, jól értettem-e a videón elhangzottakat. Mármint hogy "leszopsz?"-ot használva faragatlanság, de "bocicsokival bekenve" teljesen szalonképes dolog farokápoló állattá degradálni a nőt... Mert ennek az igének a hirdetésére alapítottál épp most egy vállalkozást. Remélem nem túl szép reményűt... Ciki szexállatokként tekinteni a nőkre, Mr. PUA.

 

cikk-tipus-linkek

Kettős látás Tari Annamária pszichológussal és Horváth Gergely MR2 DJ-vel, ahol a női és a férfi oldal is domborodik, mégsem dúl a szexizmus... | Vámpírológia - rejtélyt, vagy vért kívánunk

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.10.12 01:05:44Jimmi

  Azért a cikkíró tájékozódhatna előbb.

  Mi is az a Pua?

  www.puafestival.com/pua

 • 2009.12.10 20:24:02pua.hu

  Talán inkább egy hozzáértő oldalon nézzen utána, mondjuk itt:

  http://csajozas.pua.hu

  vagy itt?

  http://forum.pua.huBlogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta