KULTÚR

Könnyű kirándulás a Normafához

2009. április 28., kedd 00:14

normafaEgy könnyű, hétvégi kiránduláshoz – főleg gyerekkel – kevés jobb hely akad a Normafa napos-árnyas tisztásainál. Ha úgy döntöttél, nem otthon punnyadsz, ne is olvass tovább!

Nem kell a program miatt korán kelni, és hetekig előkészülni sem: autóval Farkasrét után a Törökbálinti útról nyíló Edvi Illés utcán kell fölcsapatni, alig 5 perc a Normafa. Gyalog is föl lehet menni, az 59-es villamos végállomásától jó egyórás séta a tető.

A Pilisi Parkerdő és a Duna–Ipoly Nemzeti Park fennhatósága alatt álló terület mindig is kedvelt célpont volt: költők, művészek jártak ide kirándulni, kikapcsolódni. A kilátás lenyűgöző, az úttörővasútra meg a gyerekek lesznek rákattanva. Az erdős területet átszövik az ösvények, így bringás kikapcsolódáshoz is ideális a terep.

Gyerek nélkül túratávolságra van Budakeszi is, ahonnan a 22-es busszal lehet visszatérni a nap végén Budapestre.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta