KULTÚR

Jó barát a lóbarát!

2009. május 9., szombat 05:06

lovasokItt a kitűnő lehetőség, hogy lóra pattanjon az egész család! Az iskolaév végéig minden hétvégén több hazai lovarda nyílt napot tart.


A Nyitott Lovardák programsorozatot már ötödik alkalommal rendezi meg a Lovasok.hu csapata. A program keretében a lovardák nem csupán ingyenes lovaglási lehetőséget biztosítanak, hanem az előre meghirdetett időpontokban egyéb szabadtéri programokkal, lovas ismerkedéssel is várják az érdeklődőket.

Májusban és júniusban a nyári szünidő kezdetéig várják a lovardák a „lóbarátokat”. A korábbi évek tapasztalatai alapján kitűnő családos program, de ez ne rettentsen el senkit! A lovagláshoz elég egy lelkes lovas – na meg a ló. A lovardákban szakértő tanácsokkal segítenek nemcsak a lovaglás, hanem a lóápolás, a szerszámkezelés területein is.

A programok és a lovaglási lehetőségek helyszínenként változnak, így feltétlenül nézzétek meg a programban, és hívjátok fel a kiválasztott terepet, érdeklődjetek a részletekről. A választék széles, szerencsére évről évre egyre több a részt vevő lovas létesítmény. Segítsétek a munkájukat azzal, hogy bejelentkeztek!

Részletek, időpontok, helyszínek: a lovasok.hu-n

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta