Jó barát a lóbarát!

lovasokItt a kitűnő lehetőség, hogy lóra pattanjon az egész család! Az iskolaév végéig minden hétvégén több hazai lovarda nyílt napot tart.


A Nyitott Lovardák programsorozatot már ötödik alkalommal rendezi meg a Lovasok.hu csapata. A program keretében a lovardák nem csupán ingyenes lovaglási lehetőséget biztosítanak, hanem az előre meghirdetett időpontokban egyéb szabadtéri programokkal, lovas ismerkedéssel is várják az érdeklődőket.

Májusban és júniusban a nyári szünidő kezdetéig várják a lovardák a „lóbarátokat”. A korábbi évek tapasztalatai alapján kitűnő családos program, de ez ne rettentsen el senkit! A lovagláshoz elég egy lelkes lovas – na meg a ló. A lovardákban szakértő tanácsokkal segítenek nemcsak a lovaglás, hanem a lóápolás, a szerszámkezelés területein is.

A programok és a lovaglási lehetőségek helyszínenként változnak, így feltétlenül nézzétek meg a programban, és hívjátok fel a kiválasztott terepet, érdeklődjetek a részletekről. A választék széles, szerencsére évről évre egyre több a részt vevő lovas létesítmény. Segítsétek a munkájukat azzal, hogy bejelentkeztek!

Részletek, időpontok, helyszínek: a lovasok.hu-n

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek