KULTÚR

Hogy földi mennyország lenne?

2009. május 12., kedd 04:15

harmastarsakAbban a felállásban, ahogy Barb, Nicki és Margene éli az életét, különösebb kivetnivalót nem találok. Három különálló nő, akik ugyanazon a férfin osztoznak éjjelenként, mellesleg közös családi kasszát vezetnek. Na és? Mindennapos sztori, nem?


Adott lenne ugyebár ez a három, már fentebb említett nő, akik azonos férjjel rendelkeznek. Nem papírforma szerint, mert így rögtön kiderül, hogy a földi mennyország előnyeit maradéktalanul kiélvező férj, bizonyos Bill Henrickson valójában csak egyszer nősült (a mormon egyház áldásával), a másik két kedves csupán cseperedő gyermekeinek édesanyja – és éjszakánként Bill szeretője.
A férj-szerető pontosan beosztja éjjeleit feleségei között, s miután abban a szerencsés helyzetben van, hogy csak a szomszédba kell átrándulnia, ezt az utat akár papucsban is megteheti.

Bill egyébként saját barkácsáruházát vezeti, mellesleg terelgeti népes famíliáját, s próbálja féken tartani az alkalmanként igencsak féltékeny nőket. Nem könnyű feladat, lássuk be, érezzünk vele együtt, s biztosítsuk megértésünkről, amikor újabb hálót készül kivetni újabb asszonyára, Anne-re.

Ha nő létünkre ezt az egész poligámiahistóriát elítélnénk, talán nem árt, ha saját szempontjainkból is megvizsgáljuk az ügyet. Előfordulhat ugyanis, hogy jó néhányan kiegyeznének azzal a lehetőséggel, ha férjük csupán minden harmadik éjszakáját töltné a hitvesi ágyban…
S ha ehhez egy filmsorozat szolgálhat alapul, adhat kedves és oly kacagtató tippeket, hát egészen nyugodtan nyúljanak el a tévé előtt, és élvezzék az HBO-n a Hármastársak 3. évadját!

radio-figyelo-try
Hármastársak
Kedd esténként 20 órától az HBO műsorán.


Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta