Hogy földi mennyország lenne?

harmastarsakAbban a felállásban, ahogy Barb, Nicki és Margene éli az életét, különösebb kivetnivalót nem találok. Három különálló nő, akik ugyanazon a férfin osztoznak éjjelenként, mellesleg közös családi kasszát vezetnek. Na és? Mindennapos sztori, nem?


Adott lenne ugyebár ez a három, már fentebb említett nő, akik azonos férjjel rendelkeznek. Nem papírforma szerint, mert így rögtön kiderül, hogy a földi mennyország előnyeit maradéktalanul kiélvező férj, bizonyos Bill Henrickson valójában csak egyszer nősült (a mormon egyház áldásával), a másik két kedves csupán cseperedő gyermekeinek édesanyja – és éjszakánként Bill szeretője.
A férj-szerető pontosan beosztja éjjeleit feleségei között, s miután abban a szerencsés helyzetben van, hogy csak a szomszédba kell átrándulnia, ezt az utat akár papucsban is megteheti.

Bill egyébként saját barkácsáruházát vezeti, mellesleg terelgeti népes famíliáját, s próbálja féken tartani az alkalmanként igencsak féltékeny nőket. Nem könnyű feladat, lássuk be, érezzünk vele együtt, s biztosítsuk megértésünkről, amikor újabb hálót készül kivetni újabb asszonyára, Anne-re.

Ha nő létünkre ezt az egész poligámiahistóriát elítélnénk, talán nem árt, ha saját szempontjainkból is megvizsgáljuk az ügyet. Előfordulhat ugyanis, hogy jó néhányan kiegyeznének azzal a lehetőséggel, ha férjük csupán minden harmadik éjszakáját töltné a hitvesi ágyban…
S ha ehhez egy filmsorozat szolgálhat alapul, adhat kedves és oly kacagtató tippeket, hát egészen nyugodtan nyúljanak el a tévé előtt, és élvezzék az HBO-n a Hármastársak 3. évadját!

radio-figyelo-try
Hármastársak
Kedd esténként 20 órától az HBO műsorán.


Oszd meg másokkal is!
Érdekességek