Feleségül veszel, vagy kirúglak!

naszajanlat_1Én már csak tudom: főnöknek lenni jó. Sajna a vízumommal nincs minden rendben, épp kitoloncolni készülnek az USA-ból, viszont remek állásom van, és egy kiszolgáltatott beosztottam, akinek nincs más választása, minthogy névházasságot kössön velem. Nos, a nevem Sandra. Sandra Bullock.






Hogy törtető lennék? Na és? Mi ezzel a probléma?
Egy könyvkiadónál dolgozom, van egy beosztottam, hirtelen nem is jut eszembe a neve, Adam vagy Andrew, tulajdonképpen mindegy is, de mégis inkább Andrew-ra tippelek, szóval a pasi egy olyan kis semmi. Lusta is, tehetetlen is, egy analfabéta, nem is értem, mit keres az ilyen pont egy könyvkiadónál, ötlettelen, állandóan késik, hétvégén nem akar feladatot vállani, szóval egy szép kerek nulla.

A napokban szólt az én főnököm, jó, nekem is van ilyen, hogy amennyiben nem intézik el a vízumomat, egyszerűen kitoloncolnak az Egyesült Államokból. Döbbenten néztem rá, de hisz kanadai vagyok, az ég áldjon meg mindenkit, nem egy, a Kaukázusban élő, fura szerzet – a nevemből is következik: Margaret Tate-nek hívnak. Hogy mi van? Hogy nem stimmel a vízumom? Oké, akkor keressük a megoldást, most azonnal!

Hopp, ebben a pillanatban lép a szobába az én szép kerek nullám, a „hogyishívják” Adam vagy Andrew, na ő a megoldás. Mert most eszméltem rá, hogy semmi más vágyunk nincs, mint hogy egybekeljünk. Én elveszem őt feleségül, vagy fordítva, ő ugye született itteni, akkor én is az leszek, így megoldódik minden. S hogy a látszat ne csak azt mutassa, ami ténylegesen igaz, szépen hazautazok vele Alaszkába, az ő családjához – és bűbájos, születésnapját ünneplő nagymamájához. A francba, a francba!

Hogy mi történik majd ott velünk? Sajnos kénytelenek leszünk egy szobában aludni, a rend kedvéért még egy ágyban is, függetlenül attól, hogy magázódunk, meg majd kirándulgatunk, brr, és néha pofozkodunk, fogadjunk, hogy az én pofonom nagyobb lesz, mint az övé, máskor meg tök véletlenül meztelenül állunk majd egymás előtt, rémes, nem is értem, hogy keveredhetek majd ilyen szituba, de mit tegyek, meg kell lépni, ellenkező esetben ugrik a vízumom… Hát, meglesz! Ezt én mondom!
És az én szép, kerek nullám feleségül vesz.
Nincs más választása, különben kirúgom, és oda az állása!
Így rendben leszünk???

szelesvaszon-try

Nász-ajánlat
Amerikai romantikus filmjáték, 105’
Főszereplők: Sandra Bullock, Ryan Reynolds
Forgalmazza: Fórum Hungary
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek