KULTÚR

És meg is nősültem?

2009. június 10., szerda 06:04

masnaposak_1Nincs azon mit csodálkozni, ha egy pasi megfeledkezik életének arról a tulajdonképpen elhanyagolható eseményéről, miszerint megnősült. Sok nő hasznára válna ugyanezen felejtő metódus, de most nézzük ezt az új, amerikai filmet három pasiról, egy legénybúcsúztató utózöngéjéről, egy csecsemőről meg valami krimiről…


A három fickó nem kifejezetten szép.
Na jó, az egyikük azért nem túl rossz, de a szakállas pocakosodó, valamint a fogát elvesztettt szemüveges teljesen átlagos figura, viszonylag jó messze a hollywoodi vígjátékok annyira szép, fájdalmasan kidolgozott izmú, villanó mosolyú karaktereitől.

Ebben a filmben, végre olyan valójukban láthatjuk a férfiakat, mintha csak otthon bámulnánk rájuk. Hogy mi ebben az izgalmas? Nos, semmiképpen nem a fizikális megjelenés – némi verbális káromkodással és izzadságszaggal körítve –, annál inkább a mese.

Történetünk főhősei, a három fickó egy Las Vegas-i este alkalmával elveszíti rövid távú emlékezetét, és hát azt a haverjukat is, akinek legénybúcsúztatóját jöttek ünnepelni a „Bűnös Városba”. Ráadásként ébredéskor egy éhes tigris és egy nagyon is valóságos, síró csecsemő várja őket hotelszobájukban, és a helyzet csak rosszabbodik, ahogy egyre több emlék tisztul ki az alkoholgőzös éjszakából, amely minden vidám legény számára más meglepetést tartogat.

Mert például egyikük képtelen felidézni, hogy megházasodott, pedig hát ezt a többiek is megerősítik, a másiknak nem rémlik, hogy vajon hol veszítette el egyik fogát, és ez még csak a történet eleje, hisz a nap során dühös ázsiai szerencsejátékosok, szadista zsaruk és Mike Tyson várja őket, miközben meg kell találniuk a vőlegényt, és rá kell jönniük, hogy mi vagy ki ütötte ki őket ennyire.

Igazi vígjátéki fordulatok, izgalmasnak mondható krimielemek színesítik a történetet, de a legvalóságosabb mégis ez a három fickó, akik nevét most sem fogjuk megjegyezni, viszont egy kellemes estét köszönhetünk nekik. És a film végén még az is előfordulhat, hogy egy méltatlanul elfeledett esküvőt is megbocsátunk az egyik teljesen átlagos, egyáltalán nem hollywoodi fickónak, a férjünknek…

szelesvaszon-try

Másnaposok
Amerikai vígjáték, 110 perc
Forgalmazza: InterCom

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta