KULTÚR

A férjem védelmében (x)

2010. január 22., péntek 15:25

julia-marguilesA férjem védelmében című népszerű, amerikai sorozat kiemelkedő nézettséggel fut Amerikában. Olyannyira, hogy már a második évadot forgatják. Jó hír, hogy  vasárnaptól a sorozat nálunk is látható.

cikk-tipus-x

Magyarországon először a Hallmark csatornán. A premier időpontja tehát január 24, vasárnap, este nyolc. A széria főszereplője, Alicia megformálója, Julianna Margulies, az idei Golden Globe ceremónián elnyerte a legjobb dráma színésznőnek járó díjat.

ThegoodwifeHa kezd darabokra hullani az életed, egy dolgot tehetsz, újjáépíted, mondja Alicia Florrick védőügyvéd, akinek férje, Peter, egy nyilvános szexbotrány és egy politikai korrupciós ügy miatt kerül rács mögé. A családjáért mindenre kész Alicia miután férjét bebörtönzik, újra munkába áll és elkezdi felépíteni darabjaira hullott életét. Megpróbál egy stabil otthont teremteni gyermekei 14 éves Zach és a 13 éves Grace számára. Megpróbál jó ember, jó anya, jó ügyvéd és jó feleség lenni. Ez nem könnyű és nem is sikerülhet azonnal. Alicia tizenhárom évnyi kihagyás után lép újra a tárgyalóterembe, ahol nem csupán védencét, a férje megölésével vádolt asszonyt, de saját magát is meg kell védenie. A rangos chicagói ügyvédi irodában ugyanis férje bemocskolt neve miatt őt is kiközösítik. Egyedül a cég egyik partnere, Diane Lockhart van a segítségére. Legalább is eleinte úgy tűnik, hogy szárnyai alá veszi, felajánlja, hogy mentora lesz. Alicia azonban még időben észreveszi az ajánlat feltételeit. Lassan megtanulja, hogy csak magában, kizárólag saját képességeiben bízhat.

A szerep megformálásáért a Vészhelyzetből ismert Julianna Margulies, a január 17-én Hollywood-ban megrendezett Golden Globe ceremónián elnyerte a legjobb dráma színésznőnek járó díjat a televíziós sorozat kategóriában. Nem véletlenül. A férjem védelmében olyan sikeres Amerikában, hogy gyártójával már a második évadra is megkötötték a szerződést.

A férjem védelmében premierjét, kizárólag a Hallmark csatornán láthatod 2010. január 24-én, 20 órától. Ne hagyd ki a díjnyertes sorozatot!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta