A férjem védelmében (x)

julia-marguilesA férjem védelmében című népszerű, amerikai sorozat kiemelkedő nézettséggel fut Amerikában. Olyannyira, hogy már a második évadot forgatják. Jó hír, hogy  vasárnaptól a sorozat nálunk is látható.

cikk-tipus-x

Magyarországon először a Hallmark csatornán. A premier időpontja tehát január 24, vasárnap, este nyolc. A széria főszereplője, Alicia megformálója, Julianna Margulies, az idei Golden Globe ceremónián elnyerte a legjobb dráma színésznőnek járó díjat.

ThegoodwifeHa kezd darabokra hullani az életed, egy dolgot tehetsz, újjáépíted, mondja Alicia Florrick védőügyvéd, akinek férje, Peter, egy nyilvános szexbotrány és egy politikai korrupciós ügy miatt kerül rács mögé. A családjáért mindenre kész Alicia miután férjét bebörtönzik, újra munkába áll és elkezdi felépíteni darabjaira hullott életét. Megpróbál egy stabil otthont teremteni gyermekei 14 éves Zach és a 13 éves Grace számára. Megpróbál jó ember, jó anya, jó ügyvéd és jó feleség lenni. Ez nem könnyű és nem is sikerülhet azonnal. Alicia tizenhárom évnyi kihagyás után lép újra a tárgyalóterembe, ahol nem csupán védencét, a férje megölésével vádolt asszonyt, de saját magát is meg kell védenie. A rangos chicagói ügyvédi irodában ugyanis férje bemocskolt neve miatt őt is kiközösítik. Egyedül a cég egyik partnere, Diane Lockhart van a segítségére. Legalább is eleinte úgy tűnik, hogy szárnyai alá veszi, felajánlja, hogy mentora lesz. Alicia azonban még időben észreveszi az ajánlat feltételeit. Lassan megtanulja, hogy csak magában, kizárólag saját képességeiben bízhat.

A szerep megformálásáért a Vészhelyzetből ismert Julianna Margulies, a január 17-én Hollywood-ban megrendezett Golden Globe ceremónián elnyerte a legjobb dráma színésznőnek járó díjat a televíziós sorozat kategóriában. Nem véletlenül. A férjem védelmében olyan sikeres Amerikában, hogy gyártójával már a második évadra is megkötötték a szerződést.

A férjem védelmében premierjét, kizárólag a Hallmark csatornán láthatod 2010. január 24-én, 20 órától. Ne hagyd ki a díjnyertes sorozatot!

Oszd meg másokkal is!
Mustra