KULTÚR

Fishing on Orfű: Szavazd meg a legsármosabb fesztivál pasit!

2011. június 25., szombat 19:09

Új generáció és még vonzóbb zenészek az idei fesztivál színpadokon: három napig tart a Fishing on Orfű, mi pedig levadásztuk az 5 legsármosabb fellépőt. Szavazd meg, kisugárzásból kinek adnál 10-est!

Egyedi Péter

A budapesti Óriás énekes frontembere és az Isten Háta Mögött zenekar gitárosa, kifejezetten egyedi jelenség. Zavarba ejtő magasságával bárkit levesz a lábáról. A lágyra hangolt rock zenész életében nem csak véletlen volt, hogy Budapest mellett három év alatt közönség kedvenc lett a fesztivál színpadokon. A kimagasló srácok a Fishing on Orfű után több fesztiválon is megtalálhatók, az egyikben ott azt is megtudhatjuk tőlük, hogyan kell fát dönteni.

Frenk

Polgári nevén Torma Gábor – bár így jelentősen kevesebben ismerik – a Hiperkarma dobosaként gyűjtötte be első és egyben örök rajongóit. Az idén újraéledő zenekar mellett a Frenk egymagában is megáll a színpadon, formációban pedig a Budapest Bár tagjait erősíti. Jól passzol hozzá ez a melankólia, sármjának pedig csak igen kevesen képesek ellenállni. Színpadi jelenléte garantáltan halomba töri a női szíveket, koncertélménye pedig több napos álmatlanságot okoz. Nyáron ne is keresd Budapesten, fesztiválról fesztiválra vándorol.

Nagy Dávid

Népmesébe illő csillagszemű juhász, aki az ütős punk külső mögött ízig-vérig zenész. Nagy Dávid több formációban is szíveket dobogtat a színpadon. A budapesti Óriás zenekar mellett a Soerii & Poolek dobosa, újabban új fába vágja a fejszéjét és Synchronring nevű zenekarát is építi. Nyughatatlan energikusságához jól passzolnak a dobverők, óriási mosolyától pedig sorra telnek a színpad előtti sorok. Az idei fesztiválok backstage-ében ő is szinte mindenhol megtalálható.

Reich Tamás

Raszta haj helyett kalapjával kaptuk el fellépés előtt a Subscribe gitárosát. Zúzós csapatjátékos, aki a színpadon kívül jobban szereti a kamera másik oldalát. Gitárjával nem ismer lehetetlent, koncerteken nyújtott energia bedobásáért megérdemelné a veszélyességi pótlékot is. A Subscribe a hazai fesztiválok elmaradhatatlan headbang produkciója nemzetközi porondon is sikeresen pörög, vigyázat minden esetben stage diving gyanús!

Wolfie

Polgári nevén Farkas Roland a pécsi származású Punnany Massif pörgő nyelvű rappere. Összeszűkülő szemű laza panelromantikájával akár egyedül is betöltené a színpadot. Szókimondó szövegeikkel masszívan meghódították a rádió frekvenciákat, az idei fesztiválok elmaradhatatlan magyar hiphop szereplői. Fellépéseiken garantált a hullámzó tömeg, ne hagyd ki a koncert naptáradból, ha meg akarod alapozni a fesztivál hangulatod!

Fotó: Balogh Gábor


Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta