4 sztárpár, akik valóban boldogan élnek

Világszerte egyre siralmasabb képet mutatnak a válási statisztikák, a sztárok világában pedig a helyzet csak fokozódik.Olyan párokat kerestünk, akik reményre adnak okot: vagy tartják magukat ahhoz az igenhez, vagy anélkül is régóta boldogok. Szavazz, melyik szerelem a leghitelesebb!

Ha hihetünk a statisztikáknak, Magyarországon minden második házasság válással végződik. Európai viszonylatban viszont még ezzel az aránnyal is csak a középmezőnybe tartozunk: a prímet egyértelműen Belgium viszi, ahol a házasságok háromnegyede megy tönkre. Ma alig több mint feleannyi házasság köttetik, mint az 1980-as években, jó hír viszont, hogy a dinamikusan emelkedő itthoni válásszám ellenére 2010 utolsó negyedévében átlagosan 7,3 százalékkal több házasságot kötöttek, mint egy évvel korábban, és egyre többen döntenek úgy, hogy rászánják magukat. Az Egyesült Államok válás szempontból hasonlóan fest: a házasságok közel 50%-a az amerikaiaknál is válásba torkollik. A statisztikákat jócskán megdobják a hírességek viharos kapcsolatai (negatív és pozitív értelemben egyaránt). A hollywoodi körök rekordtartója a magyar származású Gábor Zsazsa, aki 1982-ben házasodott össze a mexikói ügyvéd Felipe de Albával, de 24 óra sem telt el, és el kellett válniuk – kiderült ugyanis, hogy a díva még az előző férjétől sem vált el. A nem csak sztárkörökben feltűnő válásáradat nyomán olyan celebpárokat kerestünk, akik már jó ideje bírják együtt, és nagyon úgy néz ki, hogy komolyan is gondolják.

Gwen Stefani és Gavin Rossdale

A zenészélet mintaházaspárja 16 éve bizonyítja, hogy a rocksztárok élete sem csupa szex, drog és rock & roll. (Vagy nem csak az.) A Bush énekes-gitárosa és a No Doubt énekesnője még 1995-ben, egy közös turnén ismerkedtek meg és 2002-ben házasodtak össze, később - 2006-ban és 2008-ban – pedig megszülettek gyerekeik, Kingston és Zuma Nesta Rock. 2009-ben azt pletykálták, hogy Rossdale félrelépett, ezért szakítanak, de a pár cáfolta a híreszteléseket.

Jennifer Lopez és Marc Anthony

Az énekespár egyik tagja sem arról volt korábban híres, hogy hosszú ideig bírta volna bárki mellett. Jennifer Lopez többek közt Puff Daddyvel randizott és mindössze néhány hónapig volt a táncos Chris Judd felesége, Ben Affleck-kel pedig csak az eljegyzésig jutottak. Marc Anthony mások mellett Mira Sorvinót és korábbi feleségét, Dayanara Torres Delgadót boldogította. Most viszont úgy tűnik, megtalálták az igazit. 2004-ben kötött házasságuk az énekesnő harmadik ilyen próbálkozása volt - mindössze 4 nappal Anthony válásának kimondása után.

Többek közt ezért is sikerült meglepniük a ceremóniára meghívott barátokat, akiknek fogalmuk sem volt arról, hogy esküvőre érkeznek. Egy 2010-es interjúban Lopez úgy fogalmazott, ezúttal nagyon komolyan veszi a házasságát: „Őszintén hisszük, hogy jobb emberré tesszük egymást. Erre ösztönözzük a másikat, azt hiszem, egy kapcsolatban ennek így kell működnie. Az embernek nem szabad olyannal lennie, akitől kevesebbnek érzi magát”. Ikreik, Emme és Max 2008 februárjában születtek.

Johnny Depp és Vanessa Paradis

Ők tipikusan az a pár, akiket elkerülnek a rosszmájú pletykák – persze tesznek is azért, hogy Dél-Franciaországban található farmjukra még véletlenül se hallatszódjon be a celebvilág zaja. Bár kapcsolatuk 1998 óta tart, csak mostanában röppent fel a hír, hogy – állítólag két gyerekük, a 11 éves Lily-Rose és a 8 éves Jack unszolására – 13 év után idén kimondják a boldogító igent. A kapcsolatuk sosem volt botrányoktól hangos, érdekes módon velük még a bulvármédia sem nagyon tud mit kezdeni.

Seal és Heidi Klum

A fekete énekes és a német modell azon celebpárok közé tartozik, akik eltérő szakmájuk ellenére is remekül kiegészítik egymást: legyen szó fehérnemű-divatbemutatóról vagy videoklipről, megtalálják a módját, hogy segítsék a másikat. Esküvőjük minden évfordulóján megújítják a fogadalmukat, legutóbb éppen májusban, hatodszor mondták ki az igent.

A pár annak idején egy hotel halljában találkozott először: Seal éppen edzésről jött, a feszülős naciban pedig állítólag minden látszott – persze nem csak ez játszott közre kapcsolatuk kibontakozásában, de azért jócskán hozzájárult a sikerhez. Három közös gyerekük, két fiú és egy kislány gyors egymásutánban jött a világra: a fotók alapján ez a párosítás reprodukciós szempontból is nagyon jól működik.

Érdekességek