Az 5 legrémesebben öregedő férfi színész

Az első rész után itt a fiús is, mert nemcsak a női sztárok nem tudnak szépen, méltósággal megöregedni, de hímnemű kollégáik sem. Bár a ki tudta ügyesebben bénára botoxolni az arcizmait helyett itt inkább a ki tudta formátlanabbra enni-inni a testét verseny zajlik.

A múlt héten a legijesztőbben öregedő női hírességekről szavazhattatok, most a pasikat értékeljétek, a legrondábbat 10 ponttal.

Arnold Schwarzenegger

Régen: Ő volt a nagy Mr. Universe, Conan a barbár, és mindenki, akinek rendesen fölpumpált izmok dukáltak.

Most: Kipukkadt, tónusát vesztett kis politikus.

Hol rontotta el? Elfelejtette azt, amit Stallone nem: inkább kapjanak el a reptéren mindenféle szteroidokkal és teljesítménynövelőkkel, mint hogy az a csávó legyél hatvanéves korodra, aki valamikor a világ legerősebb embere volt, de sajnos azóta teljesen leeresztett, és lógnak a mellei.

Gerard Depardieu

Régen: Sosem volt egy Adonisz, de azért fiatalabb korában nem volt az az alkat, akire gondolkozás nélkül érdemes kiosztani Obelix szerepét, mert nem is kell kitömni a jelmezt, hogy élethű legyen.

Most: Lassan semmi mást nem lenne szabad rá osztani, csak Obelix szerepét.

Hol rontotta el? Elkezdett vendéglátózni, márpedig egy rendes kocsmárosnak muszáj, hogy hordóhasa legyen. PR szempontból elengedhetetlen.

Mickey Rourke

Régen: Ha csak annyit mondunk, hogy Angyalszív és 9 és 1/2 hét, bőven elég. De mondjuk még mellé Coppola Rablóhalát. A nyolcvanas években nagyjából mindenkit megcsinálhatott volna.

Most: Rodrigueznek és a Sin Citynek köszönhetően ugyan megint kapós lett, de az arcát már ez sem fogja rendbe hozni.

Hol rontotta el? A nagy többséggel szemben ő a politoxikomániájára rásegített a boksszal is. Pár törés, komolyabb sérülés, és a mindenezéstől amúgy is megviselt arc olyan szép, idomtalan krumplivá vált, ami minden bunyósnak dicsőségére válna.

Russell Crowe

Régen: Az ég szerelmére, ő volt a Gladiátor, egy bőrvérten is átütött a kockahasa!

Most: Újságírókat, irodában porosodó CIA-ügynököket és korosodó zsarukat játszik. Ezekben közös, hogy nagy has, sok fánk és fertelmes gardrób kell hozzá.

Hol rontotta el? Tulajdonképpen nem is biztos, hogy ő rontotta el, az is lehet, hogy az ügynöke, amikor nem szólt neki, hogy szép dolog a method acting jegyében fölszedni pár (és itt a pár=sok) kilót, de azt utána le is kell adni, mert ha nem, akkor egyszerű elhízásról beszélünk, nem szakmai teljesítményről.

Val Kilmer

Régen: Nagyon régen volt a Top Secret, nem olyan régen Jim Morrison, a Doors filmben (amit a bulvárlapok mostanában olcsó gonoszkodásra használnak, mondván, „Val Kilmer egykor a Doors főszerepét játszotta, ma alig fér át rajtuk”), mindkettőben szerették a csajok.

Most: Egy-két érdektelen filmtől eltekintve ő lett K.I.T.T. angol hangja az új Knight Rider sorozatban.

Hol rontotta el? Sokak szerint ott, hogy főszerepet vállalt a gyalázatos Schumacher-féle Batman mindörökkében, mások szerint a Dr. Moreau szigete tette be neki a kaput... ja, hogy nem szakmailag, hanem emberileg? Kilmer mindenképpen esélyes a legrövidebb idő alatt széteső sztárok versenyében valami dobogós helyre. 2009-ben kezdett el komolyabban testzsírszázalékot növelni, mostanra sikeresen eljutott arra a szintre, hogy eljátszhatná az öreg Marlon Brandót valami életrajzi filmben. Esetleg egy jó Dr. Moreau folytatás, vagy remake is jöhetne, ha nem bukott volna akkorát az eredeti.


Mustra