Az 5 legijesztőbben tönkrement női híresség

Drogok/alkohol, nagy mennyiségű egyszerű szénhidrát és botox - a három fő ok, ami miatt az amerikai celebek nagy része idős korára vállalhatatlanul néz ki. Vajon Melanie Griffith a rémisztőbb jelenség vagy Kathleen Turner? A legeslegijesztőbbe(ke)t 10 ponttal ajándékozd meg!

Amy Winehouse

Hány éves? 27
Mennyinek néz ki? 270
Mi történt? Csak a szokásos: fiatal, labilis lány berobban a popbizniszbe, fiatal, labilis lány két marokkal tolja a kábót, fiatal, labilis lány meghal... hopp, kicsit előre szaladtunk. Szóval a legvége előtt még van az, amikor a fiatal lány elkezd úgy kinézni, mint egy első osztályú crackwhore valamelyik amerikai nagyváros nyomornegyedéből. Winehouse pár éve itt tolja, aztán majd meglátjuk - a potenciál mindenképpen megvan benne ahhoz, hogy ne érje meg a harmincötöt. Mondjuk Britneynél is ez volt, aztán nem lett belőle semmi.

Courtney Love

Hány éves? 46
Mennyinek néz ki? Negyvenesnek. Nagyon rossz karban levő, alkoholtól és drogoktól fölpüffedt arcú, szétbotoxozott negyvenesnek. Az ilyen fejekről készülnek az internetekben a This isn't normal but on meth it is” mémek.
Mi történt? Courtneyt jellemzően nem a fiatalság hajszolása, hanem a masszív igénytelenség és a rokkendroll juttatta oda, ahol most van, úgyhogy a kérdésre a helyes válasz az, hogy valószínűleg magasról tesz rá.

Kathleen Turner

Hány éves? 57
Mennyinek néz ki? 57 évesnek. 57 éves Meat Loafnak.
Mi történt? A fiatal korában igen dekoratív Turner a kilencvenes években kialakuló reumás fájdalmait kezelendő kezdett el keményen inni, és ünnepelt dívából viszonylag hamar sikerült magát karakterszínésznővé, majd nem foglalkoztatott színésznővé leküzdenie. Amiért persze a korosodást nem toleráló Hollywoodot okolta.

Kirstie Alley

Hány éves? 60
Mennyinek néz ki? Nem számít, hatszáz kilósan mindenki ugyanannyinak néz ki, akár tizennyolc éves, akár hetven.
Mi történt? Sosem volt egy piszkafa alkat, és a kilencvenes években a karrierjében beálló stagnálás, plusz magánéleti problémák miatt szépen elkezdett hízni, és az ezredfordulóra sikeresen el is érte a vágósúlyt (persze ezért főként az egyik kolléganője volt a hibás, aki a Veronica's closet forgatásán nagyon össze-vissza evett, és ezzel belevitte Kirstie-t a rosszba). Alley azóta azzal tud nagyon jól bekerülni a tévébe, hogy lefogy pár kilót, aztán visszahízza megint, esetleg köt valami szerződést egy ismert fogyókúrás centrummal.

Melanie Griffith

Hány éves? 53
Mennyinek néz ki? 55 évesnek, de a legrosszabb, alabamai lakókocsiparkba való, fehérszemét ötvenöt évesnek.
Mi történt? A katasztrofális plasztikai műtétekkel vélhetőleg negyvenhárom és a klimax között szerette volna konzerválni magát, ami sajnos csúfos kudarcba fulladt.

Mustra