Nagy Ervin úgy macsó, hogy közben pelenkákat hord a zsebében

A Szikra gengszter hangulatot ígért a város legjobb pasijaival - Szabó Győző, Nagy Ervin, Kolovratnik Krisztián, Keresztes Tamás, Debreczeny Csaba -, akik visszautasították a macsó jelzőt, mert ők inkább már csak nyuszibogarak. Machow Swing pelenkás apukákkal.

Nagy Ervin szó szerint kikérte magának, hogy macsó lenne, sőt, helyre is tette stábunkat, mert egy ilyen előadás címével ő semmilyen formában nem kíván azonusulni, hiszen már apuka. A Szikra színpadán pedig fellép, és esténként eljátssza, hogy olyan férfi, aki után állítólag drótot pisilnek nem csak azok, akik akarnak.

A Machow Swing sokat ígér, hiszen egy színpadra tereli Budapest vezérhímeit - Szabó Győzőt, Nagy Ervint, Kolovratnik Krisztiánt, Keresztes Tamást, Debreczeny Csabát -, akik a szerepük szerint köpnek a konvenciókra, dohányoznak a színpadon, és arról dalolnak, amiről akarnak. Fekete-Kovács Kornél és a Modern Art Orchestra pedig élőben tolja.

Színpadon: A Nyuszibogarak

Szabó Győző, aki szintén tavaly lett ismét kisgyerekes apuka, nem szégyellte a macsó jelzőt, az alkata erre predesztinálja, és bátran vállalta, hogy szereti az életet, a nőket, és a pelenka a zsebben ezen mit sem változtat.

A Cosmo szerint ő volt a legjobb tavaly

A színészektől azt akartuk megtudni, egy modernkori macsó miben különbözhet a híres, ötvenes évek amerikai macsóitól, de sem erre, sem arra nem kaptunk választ, hogy ők milyen férfiak. Eggyel értelmesebb kérdést kért Nagy Ervin, aki több mint tíz éve a Katona József színháznál van, és tavaly még azt nyilatkozta, ezen nem is akar változtatni. Gyermeke születése annyira szenzitív adat, hogy máig nem tudni, fia vagy lánya van. Ha a többieknek nem is, de neki biztosan tisztában kéne lennie azzal, milyen férfi, hiszen 2010-ben a Cosmo Te vagy a legjobb díját megkapta, azt pedig ránézésre sem a szép szeméért ítélték oda.

Szabó Győzőt könnyű boldoggá tenni

Kollégája, Szabó Győző nála jóval többször hajlandó szóba állni a sajtóval, így azzal is mindenki tisztában lehet, hogy március eleje óta fogyókúrázik, hat kilót szeretne leadni, és a diétás kisbarátja Tolvai Renáta. Boldog, kiegyensúlyozott embernek vallja magát.

Egy kislány és egy kisfiú édesapja, imádja a munkáját, és nincsenek luxusigényei. Metrón vagy motoron utazik, füstös kocsmákba jár szórakozni, és bármilyen egyszerű programmal könnyen boldoggá lehet tenni. Tényleg nem más, mint ahogy korábban összefoglalta, többször láttuk már az éjszakában, és nincs akkora arca, hogy tágra kelljen nyitni a kapukat, mikor megérkezik valahova.

Kolovratnik Krisztián 2007 óta apa

Videónk utolsó és legkevésbe színesnek tűnő figurája, Kolovratnik Krisztián, aki szintén nem tegnap - 2007-ben - lett apuka. Valószínűleg a születés csodája beszippantotta, mert annak idején elárverezte pár fotóját, hogy az abból befolyt összeget a Szabolcs utcai kórháznak inkubátorra adományozza. A magyar közönség nemcsak a moziból ismerheti a színészt, de a tévésorozatok foglalkoztatott figurája is. Szerepelt a már vicces visszanézni Szomszédokban, a Presszóban, a Kávéházban és a Teában is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra