KULTÚR

A kancsal sztár is látó - bejöttek a jóslatai

2011. február 28., hétfő 15:53 |

A legújabb orákulum-állat, Heidi nagy sikerrel pályázik Paul, a polip 2010-es futball világbajnokságon elért sikereire. A kancsal oposszum élő adásban helyesen tippelte meg az Oscar díjazottakat.

Heidi, a lipcsei állatkert közkedvelt oposszuma nemrég úgy döntött, tesz is valamit a siker érdekében. Mint ahogy a nemzetközi sajtóban mindenhol beharangozták, az állat műholdas kapcsolás segítségével Oscar-szakértőként vendégszerepelt hétvégén egy amerikai showman, Jimmy Kimmel műsorában. Élő adásban aranyszobrokat mutattak neki, mindegyiken egy a jelölt legjobb női- és férfi főszereplők képeivel. Rövid gondolkodás után Heidi a fekete hattyúra, Natalie Portman-re és a dadogós királyra, Colin Firth-re tette le voksát.

Úgy tűnik, Heidi is tévedhetetlen, az Oscar gálán ugyanis mindkét színész szoborral térhetett haza. Reméljük, ő nem jut Paul sorsára, aki nem sokkal a foci vébé után elpusztult.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta