KULTÚR RÖVIDHÍR

Teltházzal dübörög a Filmszemle!

2010. február 7., vasárnap 06:44

Teltházas előadásokkal folynak a 41.Magyar Filmszemle vetítései: péntek estig több mint 32 ezer jegyet adtak el a MOM Park és az Uránia Mozi pénztáraiban.

A szemle ötödik napján már a Kongresszusi Központ meghitt, filmszemlés hagyományaira vágyók is átlendültek a holtponton, s belenyugodtak a megváltoztathatatlanba: a cola-pattogatott kukorica - perec ízű komfortos pláza vetítésekbe. Azért öröm az ürömben, hogy a jelentős érdeklődésre való tekintettel eddig 11 pótelőadást tűztek ki a szervezők. Szombaton este és éjszaka Almási Réka, Vágvölgyi B. András, Hajdú Szabolcs, Dömötör Tamás és a K2, K5, K6 szekció darabjait vetítették, vasárnap pedig Makk Károly, Herskó János, Székely Orsolya fimjeit, valamint a K7 vetítéseket láthatunk.
Az idei Filmszemle február 8-ig tart - ha igyekszel, néhány jegyet még elcsíphetsz!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta