KULTÚR RÖVIDHÍR

Soma ismét kiteljesedni vágyik

2010. április 13., kedd 09:08

Eleinte ösztönösen, később tudatosan és igen intenzíven tettem azért, hogy igent mondhassak saját nemiségemre, és kiteljesedjek nőiségemben - mondta magáról Spitzer Gyöngyi.

cikk-tious-rovid

A Jaffa kiadó két szerzőjével beszélget 2010. április 19.-én Gerenday Bars Ágnes és Oláh Andrea a Komédium Színház Kávézójában.

Féltékenység, hűség, önismeret, nyitottság az új dolgokra - a nők életében címmel kezdődik majd a beszélgetés Soma Mamagésával. „Leginkább a szabad akarat és a Sors egymáshoz való viszonya és ezek megélése foglalkoztat. Végletesen habzsoltam mindazt, amit nőként megélhettem. Így hát megéltem saját magam felszabadítását is! Eleinte ösztönösen, később tudatosan és igen intenzíven tettem azért, hogy igent mondhassak saját nemiségemre, és kiteljesedjek nőiségemben. Az élettapasztalat mellé jöttek a különféle spirituális beállítottságú olvasmányok, és az elmúlt hat évben pszichológiai tanulmányok is. Ezt a hármat ebben a könyvben, amelyben egy mesenovellám és három előadásom található, én úgy olvasztottam össze, mint a fondüben a sajtokat" - írta magáról Spitzer Gyöngyi. (Soma további ezoterikus torpedóiról itt .)

A folytatásban Önérvényesítés, kitartás - vágyálmok és rajongás - meddig megyünk el? címmel kezdődik egy beszélgetés Mörk Leonórával, az Elle magazin főszerkesztő-helyettesével.

 

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta