KULTÚR RÖVIDHÍR

Sade új korongja

2009. december 10., csütörtök 09:12

Tíz év hosszú várakozás után végre új koronggal nyitja a jövő évet a Sade Adu vezette zenekar.

cikk-tious-rovid

sadeA brit Sade bár már negyed évszázados múltra tekinthet vissza – de csak 5 albumot jelentetett meg. A nigériai származású, 50 éves (!), bársonyos hangú, egzotikusan gyönyörű énekesnő és bandája nem széria–slágereikről és a turbó-gyors albumkészítéseiről híresek, fülbemászó zenéje, örökzöld slágereik ma is meg állják a helyüket.

Eddig minden albuma beváltotta a hozzá fűzött reményeket és nem okozott csalódást. 

A 2010 februárjában megjelenő lemez címe Soldier Of Love. Az albumról eddig nem sok információ látott napvilágot, de a hírek szerint hasonló melankolikus, jazz-közeli, afro, soul, r&b, funk, easy listening elemeket is tartalmazó muzsikákra számíthatunk, mint amit megszoktunk az előző korongokon. 

Sade.com - a művésznő honlapja

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta