KULTÚR RÖVIDHÍR

Forgass filmet telefonon!

2010. június 7., hétfő 12:39

Egy telefon mindig nálunk van, amit csak elő kell kapni, ha ufót, tornádót, vagy cserbenhagyásos gázolást látunk. Pályázz a mobilfilmeddel!

cikk-tious-rovid
Még néhány napig, június 10.-ig jelentkezhetsz a Budapest Short Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál (BuSho) pályázatára. A szeptemberi 6. BuSho fesztivál spotját a Sony Ericsson legújabb modelljével a HD kamerával ellátott Vivazzal kell leforgatni, a legjobb 3 alkotó, és a közönségdíjas pedig hazaviheti a készüléket. A közönségszavazás online zajlik majd, és mind a 30 elkészült filmre lehet voksolni. Egy alkotó maximum 3 filmtervvel nevezhet. A győztes filmek bemutatójával egybekötött hivatalos eredményhirdetés és díjkiosztó augusztus 31-én lesz a filmfesztivál megnyitóján.

Korábban a szkeptikusok azt jósolták, hogy egy telefonba fényképező-és videofunkciót pakolni dőreség, hiszen a készülék nem arra való. Aki filmezni akar, beszerez egy professzionális kamerát. Most eljött a legújabb generáció ideje, ugyanis a Sony Ericsson előrukkolt a legújabb modelljével, a HD kamerával ellátott Vivazzal. Egy telefon mindig nálunk van, és már számos alkalommal bizonyult hatásosnak kis készülékünk, amit csak elő kell kapni, ha ufót, tornádót, vagy cserbenhagyásos gázolást látunk.

 

Részletek és feltételek

 

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta