KULTÚR RÖVIDHÍR

Elindult a galaktikus visszaszámlálás

2010. április 13., kedd 12:30

Pontosan 42 nap van még hátra a 10. Nemzetközi Törülközőnapig, amit május 25-én tartanak szerte a világon. Az esemény tisztelgés Douglas Adams emléke előtt, hisz a tíz éve elhunyt szerző rajongók millióinak szerzett és szerez azóta is örömet a Galaxis útikalauz stopposoknak című regénysorozatával.

cikk-tious-rovid

13

S hogy miért pont 42 és miért egy törülköző? A könyvekben természetesen mindenki megtalálja a magyarázatot. Röviden, 42 a válasz a végső kérdésre, a törülköző pedig a lehető leghasznosabb dolog, amit csak magával vihet a csillagközi stoppos. Kérünk tehát mindenkit, akinek hozzátartozója egy törülközővel a vállán indulna útnak május 25-én reggel, esetleg a Vogon költészettől rettegve, hogy ne essen pánikba, az illető teljesen egészséges Douglas Adams rajongó.

További információ a nemzetközi és hazai rendezvényekről is: www.towelday.org

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta